Golf 8 Lastik Önerisi (İzmir)

Ben şimdiye kadar hep Michelin daha yumuşaktır ve daha sessizdir diye biliyordum. Hep oyle kalmis aklımda.
Michelin de çok güzel. Primacy 5 de kullanıyorum ancak en iyi sürüşü Continental pc7 de hissettim. Bilginizde haksız değilsiniz.

Michelin lastikleri Türkiye şartlarına pek uygun gelmiyor gibi geliyor. Bendekiler erkenden ömrünü tamamladı mesela. Hiçbir lastikte bu kadar erken tükenme görmemiştim. Konforu, yol tutuş hissiyatı güzel evet ancak Türkiye’de lastik fiyatları uçuk olduğundan dolayı ben artık konforumdan ufacık kısıp uzun ömürlü olanı tercih etmeyi daha makul görüyorum.

Bütçem o an iyiyse Continental ; bütçem kısıtlı ise Hankook tercih ediyorum.

Michelin de çok güzel. Primacy 5 de kullanıyorum ancak en iyi sürüşü Continental pc7 de hissettim. Bilginizde haksız değilsiniz.

Michelin lastikleri Türkiye şartlarına pek uygun gelmiyor gibi geliyor. Bendekiler erkenden ömrünü tamamladı mesela. Hiçbir lastikte bu kadar erken tükenme görmemiştim.
Yollar kötü haklısınız ama sessizlik takıntılı biri ollarak fazladan 5-6 ay daha uzun süre kullanmaktan feragat edebilirim ;-)

Yollar kötü haklısınız ama sessizlik takıntılı biri ollarak fazladan 5-6 ay daha uzun süre kullanmaktan feragat edebilirim ;-)
Araç ne hocam ? Golf mü. Golf segmentinin en iyi yalıtımına sahip. Linglong marka taksanız bile sırıtmayacağından eminim 😀😀

Gönlünüz neyden yana ise onu tercih edin. Ben tecrübe olarak konuşuyorum 👍🏻

Araç ne hocam ? Golf mü. Golf segmentinin en iyi yalıtımına sahip. Linglong marka taksanız bile sırıtmayacağından eminim 😀😀

Gönlünüz neyden yana ise onu tercih edin. Ben tecrübe olarak konuşuyorum 👍🏻
Evet hocam golf 8. Yalıtım olarak golf 5 tem sonra oldukça memnun etti hamdolsun. Ama aldigim kişi önlere baska arkalara baska marka lastik takmış. Nasilsa saticam kafasindaymis sanirim. Ben de hepsini ayni markadan takayim diyorum. Ama dedigim gibi yol sesi vs ne kadar wz olursa benim icin o kadar iyi. Varsin daha kisa süre gitsin. Hic onemli degil. Daha cok konfor odakliyim.

Merhaba Michelin kullanmadığım için karşılaştırma şansım olmadı ancak bir önceki lastiğim continental conti sport contact'tı spor bir lastikti konfor düşüktü ancak yol tutuşu çok iyiydi özellikle kuru zeminde yüksek hızlarda ve virajlarda çok iyi bir lastik sanırım devamı continental sportcontact 7.Daha sonra bu spor lastiklerden çok memnun olduğum için aynısını almak için gittim ancak bu lastikler üretilmiyormuş yinede getirtebileceklerini söylediler.Premium contact 7 alayım dedim beklemeyeyim bunuda getirtiriz dediler 6 varmış ellerinde neyse Premium contact 6 olanı aldım.Bu lastik ıslak yolda kuru yolda olduğundan daha çok güvenli ıslak yolda Sport contact'a dönüşüyor yüksek hızlarda bile en ufak virajlarda kayma hiçbir şey hissettirmiyor ve aynı ebetlarda çok daha konforlu ve daha yumuşak.Konforlu yağmur lastiği diyebilirsiniz kuruda da iyi ama sport contact karakteri gibi bir şey beklemeyin ortalama üstü diyebilirim .Premium contact 7'de altının devamı benzer karakterlerdedir diye düşünüyorum yani yağmurda ve ıslak zeminde kuruda olduğundan çok daha iyidir.Tecrübemi belirtmek istedim belki işinize yarar araç ford focus mk4 sedan.

Geri