Ben geçmişte aldığımda online almamıştım, forumdaki arkadaşlara sorarsanız onlar yardımcı olabilir,
fiyat/performans olarak en iyi markadır beni bu zamana kadar üzmedi, memnun kalacağınızı düşünüyorum,
Not:
Online sitelerden alırken, almadan önce mutlaka telefon ile görüşerek aracınızın şasi numarası ile sorgulama yaparak satın almanız gerekir, Aksi durumda yanlış parça olabilir bunun önüne geçmek için şasi sorgulaması gerekir,
Alternatif olarak Ate marka bakabilirsiniz, çok kalitelidir ama ucuz değildir,
Ate Türkiye Distribütörü:
https://www.otosupermarket.com/kategori/volkswagen-golf-6-yedek-parca?marka=ate-fren
Ayrıca aracınız 7 yaş üstü olduğu için yetkili servislerde (tüm yedek parçalarda ve işçiliklerde) %30 Zubizu indirimi hakkınız mevcuttur, Yetkili servisten de fiyat almanızı öneririm,
Yetkili serviste (eko seri ve orjinal) olmak üzere 2 tip balata-disk mevcuttur, fiyat alırken (eko seri) istemediğinizi, Orjinal balata-disk istediğinizi söyleyerek fiyat teklifi alınız. Verdikleri fiyatta %30 indirim hakkınız olduğu için indirimli olarak teklif vermelerini taleb ediniz, Sanayide size abi bende istersen VW orjinal yedek parça var istersen uyguna verebilirim diyenlere itibar etmeyiniz, VW logolu orjinal yedek parçalar sadece yetkili servislerde satılır, dışarda satılanlar %80 ihtimalle sahtedir yada %20 ihtimalle kaçak yollar ile ülkeye sokulmuştur,
1) Hella-Pagid
2) Ate
3) Orjinal Ekipman (Orjinal Yedek Parça)