Golf 8.5 Uzun Yol Yakıt Tüketimi

Gayet hoş duruyor hocam. İç mekânı daha eğlenceli hâle getirir :D
Ek yakıt miktarı menüsünü açmayı marifet sanıyorlar vagcom işiyle uğraşanlar…

Hiçbir halta yaramayan, yanlış bilgi veren saçma bir menü.
Travel assist güzel bu arada

Kadran rengini değiştiren ilk defa görüyorum ayrıca. Hiç denk gelmemişti bana. Şerit takip de hafızalı yapanı ilk defa gördüm doğrusu

@Xcorpit39 en sonda bak travel assist kullanıyor vallaha keyiflerinden yok bizim araçta

Benim pq35'te depodaki yakıt miktarını gösteriyor.;)
Ben de ek yakıt miktarı menüsündeki yakıt miktarının üzerine 10 litreyi kafamdan ekleyip hesaplıyorum. 😀

20’litre yazıyorsa 30 litreye dolar bu depo diyorum tam 30-31 litre alıp doluyor.

WhatsApp Image 2026-07-20 at 08.37.17 (1).jpeg
Herkese merhaba 8.5 İmpression Adana - Elazığ ve Elazığ - Adana gidiş dönüş yakıt ortalamalarım. 4 yetişkin 1 çocuk klima açık bagaj çakılı. 120 km hızın altına çoğu yerde düşmedim. Aracın yakıt ortalamasını beğeniyorum. Dönüş yolunda Malatya da 1 saat arayla 2 tane hız cezası yedim. Malatyalı arkadaşlara selam olsun :D

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-07-20 at 08.37.17.jpeg
    WhatsApp Image 2026-07-20 at 08.37.17.jpeg
    80.5 KB · Görüntüleme: 13
WhatsApp Image 2026-07-20 at 08.37.17 (1).jpeg
Herkese merhaba 8.5 İmpression Adana - Elazığ ve Elazığ - Adana gidiş dönüş yakıt ortalamalarım. 4 yetişkin 1 çocuk klima açık bagaj çakılı. 120 km hızın altına çoğu yerde düşmedim. Aracın yakıt ortalamasını beğeniyorum. Dönüş yolunda Malatya da 1 saat arayla 2 tane hız cezası yedim. Malatyalı arkadaşlara selam olsun :D
Ohooo sen çok yakmışın:)

Ankara Manisa git gel ortalama hız 85 4.2 yaktı 😃 ama 110-120 benim de 3 kişiydik ama tek farkbu

Ankara Manisa git gel ortalama hız 85 4.2 yaktı 😃 ama 110-120 benim de 3 kişiydik ama tek farkbu
Abi benim yollar sıkıntı çok rakım inip çıktım buna rağmen iyi bir değer bence :)

Abi benim yollar sıkıntı çok rakım inip çıktım buna rağmen iyi bir değer bence :)
Şaka yapıyorum zaten.

Ankara yolu da genelde hafif in çıklı ama seninkiler kadar değil tabi.

Twitter'da ne yakıt tüketimleri görüyorum millet inanmiyor 😃

Geçmiş olsun, gurbette affetmemişler :D Bugun Demirci-İzmir şehirlerarası ,biraz da Salihli şehir içi var, yüksek hız sert kullanımla 6,7 litreyi gördüm (şehir dışı fazla yakma rekorum) neyse ki hemşehri kontenjanından hız cezası yemedik :D
Not: 1.0 TSI.

Bir paylaşım da ben yapayım.
1.5 ETSI 150lik

Ankara > Antalya ve Antalya>Ankara rotası. Giderken de dönüşte de şehir içlerinde dolaşma, durma ve dururken aracın çalışmaya devam etmesi gibi detaylar var. Bu detaylar olmasa belki %5 falan inebilirdi.

1000268267.jpg1000268265.jpg

Geri