Golf7 1.6 TDI manuel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keceli01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ömer
Araç
Golf 7 1.6 tdi
Arkadaşlar şehir içi yakıtlariniz nasıl yazarmisiniz full depo kaç km gidiyorsunuz hangi şehir . Benim işyerimle evimin arası 2 km sanki biraz fazla yakıyor

Birde bakım yaptırdım sanki daha fazla yakmaya başladı yada benim gözüm takılıyor ibre bildiğin düşüyor .

İstanbulda full trafikteyim, nadiren yolların açık olduğu zamanlar oluyor ama 7 8 arası değişiyor

Arkadaşlar şehir içi yakıtlariniz nasıl yazarmisiniz full depo kaç km gidiyorsunuz hangi şehir . Benim işyerimle evimin arası 2 km sanki biraz fazla yakıyor

Birde bakım yaptırdım sanki daha fazla yakmaya başladı yada benim gözüm takılıyor ibre bildiğin düşüyor .
Dsg için Gaziantep aşırı yoğun trafiği+akan trafikte yakaladığım değer. Aracın jantları 18 inç bunu da hesaba katmalıyız.

Manuel içinse 0.3-0.4 puan eklenebilir.

Ekli dosyalar

• IMG_0293.jpeg
    IMG_0293.jpeg
    207.6 KB · Görüntüleme: 11
Mersin şehir içi 1.6tdi golf7 manuel 5.6lt/100km uzun süreli ortalama.

1.6 Tdi dsg istanbul şehir içi min 620 km max 800 km gördüm full depodan mazot ışığı yanana kadar olacak şekilde.
uzun süreli tüketim verisi 6.5-7 arası

1.6 TDI manuel, ev ile şehir merkezi arası kullanıyorum, benim kullandığım yol ne tam şehir içi trafik ne de tam uzun yol denilecek bir yol. ev ile şehir merkezi arası 7km, 5. km de ana yoldan şehir içi yoluna sapıyorum, şehir içi trafiği başlıyor. yaptığım km nin % 80 i bu güzergahta. Yakıt tüketimi 6.5 civarı uzun yolda 5 - 5,5 sakin kullanımda 5 in altına düştüğünü de gördüm. Benim de bakım öncesi yakıt değerleri daha yüksekti ( 7 üzerine çıkabiliyordu) ve çekişinde düşüş vardı bakımdan sonra fark ettim ki araç kendine gelmiş, tork yükselmiş hissiyatı ve yakıt değerleri düştü.

Geri