Zubizu yetkili servislerden alınan yedek parçalara indirim sağlıyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yweld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Safa
Araç
Audi A3
Merhabalar, parçacıdan gergi kütüğü ve buji alacaktım. Forumda dolaşırken ZUBİZU ile ilgili indirim paylaşmışları gördüm. 5 yaşındaki aracım için yetkili servisten alacağım parçalarda indirim sağlanacak mı? Sağlanacaksa ne kadar? ZUBİZU uygulamasında 4 yaş üstüne %25 diyor ama parça satın alımından daha çok “yapılan işlerde kullanılan parçalar” gibi bahsedilmiş. Deneyimi olan var mı?

Serviste montaj hizmeti / işçiliği odenirse ancak indirim oluyor

Yedek parca bolumunden direk al git indirim yok
Teşekkür ederim, bir sorum daha olacaktı. Aracım 1.0 eTSI 65 bin KM’de. V kayışı olarak Gates, gergi ve buji orijinal tercih ettim. Filtre grubunda ise Hava filtresi Mahle, yağ filtresi MANN ve polen filtresi karbonlu Filtron aldım. Yağ ise Castrol LL IV 0W20. Son olarak fren hidroliğinide ustam kendinde olduğunu söyledi. Bu km’de serviste yapılanlar buymuş ve servis 30 bin TL civarı fiyat vermişti. Kendi seçtiğim parçalar ile işçilik dahil 20 bin TL’nin bir tık altında oluyor. Seçtiğim parçalar iyi midir? Ufak tefek araştırma yaparak seçtim ama yinede birisine danışmak istedim.

Teşekkür ederim, bir sorum daha olacaktı. Aracım 1.0 eTSI 65 bin KM’de. V kayışı olarak Gates, gergi ve buji orijinal tercih ettim. Filtre grubunda ise Hava filtresi Mahle, yağ filtresi MANN ve polen filtresi karbonlu Filtron aldım. Yağ ise Castrol LL IV 0W20. Son olarak fren hidroliğinide ustam kendinde olduğunu söyledi. Bu km’de serviste yapılanlar buymuş ve servis 30 bin TL civarı fiyat vermişti. Kendi seçtiğim parçalar ile işçilik dahil 20 bin TL’nin bir tık altında oluyor. Seçtiğim parçalar iyi midir? Ufak tefek araştırma yaparak seçtim ama yinede birisine danışmak istedim.
Bunun üstü yok hocam daha ne olsun istiyorsun :)

Gayet kaliteli markalar tercih etmişsiniz. Bakım fiyatları konusuna, yaptığınız bakımı ve içeriğini paylaşırsanız diğer insanlara da fikir sağlamış olurunuz.

Geri