B Blackjack6206 Katılım 31 Ara 2019 Mesajlar 101 Tepkime puanı 33 Konum Ankara İsim Kaan Dün 19:35 #1
KS KS B Blackjack6206 Katılım 31 Ara 2019 Mesajlar 101 Tepkime puanı 33 Konum Ankara İsim Kaan Dün 19:36 #2 Arkadaşlar merhaba sormak istediğim şey motor sesinde böyle ince bir elektrik sesi gibi tiz bir ses var bu normal mi sizce?
Arkadaşlar merhaba sormak istediğim şey motor sesinde böyle ince bir elektrik sesi gibi tiz bir ses var bu normal mi sizce?
T tresspect Katılım 4 Şub 2024 Mesajlar 13 Tepkime puanı 10 Konum Kocaeli Araç Golf 7 1.2 Tsi Dün 19:58 #3 kendi aracımda bu kadar dikkat etmedim ama normal olacağını düşünüyorum. Alternatör ön tampon tarafında ve üstte olduğu için ondan gelen ses olabilir.
kendi aracımda bu kadar dikkat etmedim ama normal olacağını düşünüyorum. Alternatör ön tampon tarafında ve üstte olduğu için ondan gelen ses olabilir.
KS KS B Blackjack6206 Katılım 31 Ara 2019 Mesajlar 101 Tepkime puanı 33 Konum Ankara İsim Kaan Dün 20:06 #4 tresspect dedi: kendi aracımda bu kadar dikkat etmedim ama normal olacağını düşünüyorum. Alternatör ön tampon tarafında ve üstte olduğu için ondan gelen ses olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bende dikkat etmemiştim hocamda bugün dikkatimi çekti bi sorayım dedim normal mi diye
tresspect dedi: kendi aracımda bu kadar dikkat etmedim ama normal olacağını düşünüyorum. Alternatör ön tampon tarafında ve üstte olduğu için ondan gelen ses olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bende dikkat etmemiştim hocamda bugün dikkatimi çekti bi sorayım dedim normal mi diye