thecoderman
Üye
Şimdi tekrar görüştüm hocam, 5.500 fiyat ancak benim ölçülerim 205 55 16, bununla ilgili bir fiyat farkı mevcut olsa gerekşimdi aradım görüştüm 7.250 tl dedi tanesini
Şimdi tekrar görüştüm hocam, 5.500 fiyat ancak benim ölçülerim 205 55 16, bununla ilgili bir fiyat farkı mevcut olsa gerekşimdi aradım görüştüm 7.250 tl dedi tanesini
Continental daha çok önerildi, Premium Contact 7 ile Michelin Primacy 5 arasındayım şu an, Pilot Sport kullanacak kadar agresif bir kullanımım çok da olmuyor. Bir de sanırım daha sert bir lastik olduğundan sesli de oluyormuş. PC7 ve P5 arasındayım bu ikisinden hangisini önerirsiniz?
hocam bu contipremiumcontact ile premium contact farkı nedirbir önceki aracımda 225/40/18 ebat olarak sıfırdan 5000 km ye kadar pc7 kullandım . Yol sesi , tutuşu ve ıslakta performansını beğenmiştim. Çok agresif kullanmadığımız için ps5 den daha mantıklı olur bencede .
Aynı klasmandalar. Sadece conti ile başlayan eski nesil. Yenileri premium contact adı altında geliyor.hocam bu contipremiumcontact ile premium contact farkı nedir
aynı diye biliyorum .. diğer modelleride eco ve sporthocam bu contipremiumcontact ile premium contact farkı nedir