Benim aracı aldığım kişi maalesef toka ile kullanmış ben de çok dikkat ederim asla kullanmam toka vs yaptırabileceğim bir durum olur mu yazılımsal sorunlar için serviste tekrar toka kullanmamam ile düzelir mi zamanla
Hatta 14 metre. 13.88 falan. Valla kazayı geç frene biraz fazla basınca bile öne fırlıyor zaten arkadaki. Bizde arkada kemer kültürü hiç yok maalesef. Eski araçları olanlar önde bile takmıyor genelde. İnşallah zor yönden öğrenmezlerBen arkaya oturanlara da zorla kemer taktırıyorum.
Ne gerek var diyenlere 50-60km/h hızla kaza yapan arabaların araç içi kamera görüntülerini izletin, kafalarını tavana nasıl vurduklarını görünce fikirleri değişir.
Eşim arada okul gezisi için şehirlerarası otobüsle yolculuklara gidiyor. Gitmeden on defa kesinlikle yolculuk boyunca kemerini takacaksın diye söz verdirtiyorum.
İnsanlar hızın ne ifade ettiğini anlamıyorlar. 30-40-50 km/h hızlar bile düşük değil. 50km/h hız 13m/s demek. Saniyede 13 metre gidiyorsun, bunu bir algılasalar kemer takmayan kalmaz.
Hatta 14 metre. 13.88 falan. Valla kazayı geç frene biraz fazla basınca bile öne fırlıyor zaten arkadaki. Bizde arkada kemer kültürü hiç yok maalesef. Eski araçları olanlar önde bile takmıyor genelde. İnşallah zor yönden öğrenmezler