360 derece ses özelliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xwxberkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Berkay
Araç
Golf 7
Merhaba aracımda daha öncesinde belirttiğim görseldeki topu arka koltuklara her yere sürükleyebiliyordum şimdi baktığım zaman görseldeki gibi hiçbir sadece ön koltuk sağa sola götürebiliyorum tüm hoparlörlerim çalışıyor .
1771020877249.png
görsel temsilidir

Benzer sorun bende de vardı, golf 7 aracımda arka kapı hoparlörleri çalışmıyordu. Sonradan takılan RCD 330 teyp bu hoparlörlerden arıza görünce balance ekranında arkaya ses verme ayarını sizdeki gibi göstermiyordu. Hoparlör değişimi yapıldıktan sonra teybi resetledi usta, sonrasında balance ekranında arkaya da sesi verebiliyor oldum. Teybi resetlemek için power tuşuna basılı tutmuştu ancak sizdeki teyp farklı golf 7 ye takılan RCD330 dan. Resetleme nasıl yapılıyor araştırıp deneyebilirsiniz belki.

Upvote 0
Benzer sorun bende de vardı, golf 7 aracımda arka kapı hoparlörleri çalışmıyordu. Sonradan takılan RCD 330 teyp bu hoparlörlerden arıza görünce balance ekranında arkaya ses verme ayarını sizdeki gibi göstermiyordu. Hoparlör değişimi yapıldıktan sonra teybi resetledi usta, sonrasında balance ekranında arkaya da sesi verebiliyor oldum. Teybi resetlemek için power tuşuna basılı tutmuştu ancak sizdeki teyp farklı golf 7 ye takılan RCD330 dan. Resetleme nasıl yapılıyor araştırıp deneyebilirsiniz belki.
Bendeki orjinal comfortine teyibi görseli temsili koydum

Upvote 0
Tüm hoparlörlerim çalışıyor sorunsuz bi problem yok neden gitmiş olabilir

Upvote 0
Tüm hoparlörlerim çalışıyor sorunsuz bi problem yok neden gitmiş olabilir
Bunu bilmiyorum, belki siz farketmeden bir temassizlik sonucu ses kesip ariza vermis sonra düzelmistir. Bu durumda teyp, araç durumu ekranina basılmasa da arka tarafta bir arıza kaydi görüp ses yonlendirmeyi engelliyor olabilir.

Benim hoparlör değişiminde yeni hoparlöre soketi takınca direkt ses geldi ama reset yapmamıştık, teypte arkaya bir yönlendirme yapamıyordum. Resetleme sonrasi ses yönlendirme yapabiliyorum. Size de önerim reset denemeniz.

Upvote 0

Geri