GTI mı, R Dönüşüm mü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpkunt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Alparslan
Araç
Golf 7 2017
IMG_20260210_232425.jpgIMG-20260207-WA0022.jpg
SİZCE İSTANBUL İÇİNDE NEREDE YAPMAYALIM DÖNÜŞÜMÜ

Hiç biri hocam her yer dönüşüm araba kaynıyor gerçekten güzel durmuyor. sizin aracınız 7.5 kasa zaten ön arka tamponu güzel

önlere kaliteli bir replika j far şöyle j leri kalın yananlardan bazıları var ince içinde ledleri sayılıyo onlar kötü duruyor.

arkaya da yine kaliteli 7.5 led stop

18 durban veya 17 dijon jantıda takarsanız harika durur araba

ek olarak mat krom r ayna kapağı takabilirsiniz

Hiç biri hocam her yer dönüşüm araba kaynıyor gerçekten güzel durmuyor. sizin aracınız 7.5 kasa zaten ön arka tamponu güzel

önlere kaliteli bir replika j far şöyle j leri kalın yananlardan bazıları var ince içinde ledleri sayılıyo onlar kötü duruyor.

arkaya da yine kaliteli 7.5 led stop

18 durban veya 17 dijon jantıda takarsanız harika durur araba

ek olarak mat krom r ayna kapağı takabilirsiniz
Bence bunları yapmak yerine highline almak daha makul. En azından far ve stoplar kelebek ömürlü çançinçon olmaz :)

Dönüşüm derken neler mesela…

Ön tampon
Yan ek
Arka tampon
Spoiler
Farlar
Stoplar
Jantlar vsvsvs

@ateşçi katılıyorum hiç gerek yok modelin paketini yükseltin daha mantıklı…

Her taraf GTİ R dönüşüm dolu bence ön arka tamponlar aynı kalsın highline tampon suan daha cok aranan tampon 7 lere uyduramıyorlar ben olsam sadece j far koyarım 35 19 jant lastik lastiğe kadar da basarsan herkesten biraz daha farklı ve çok estetik bi görüntü elde edersin bence

Her taraf GTİ R dönüşüm dolu bence ön arka tamponlar aynı kalsın highline tampon suan daha cok aranan tampon 7 lere uyduramıyorlar ben olsam sadece j far koyarım 35 19 jant lastik lastiğe kadar da basarsan herkesten biraz daha farklı ve çok estetik bi görüntü elde edersin bence
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için j LED far için biraz araştırma yapacağım

Hocam zaten araba 7.5 gayet yakışıklı. Bir J far çözün. Lütfen beyaz ledleri gözle sayılır nokta nokta olmasın.

Sizin arka stoplar led pek de gerek yok dönüştürmeye ancak highline 7.5 stop da olur.

Güzel orijinal highline jantı

Sonra logo kamera+ büyük inçe sahip orijinal multimedya. Donanıma harcayın paranızı.

Vallahi de o dönüşüm yapılmış basık Çin malı tamponlu araçlardan daha güzel gözükür.

He herkesin kişisel fikri ben karışmam size. Keyfiniz ne derse onu yapın.

Hocam zaten araba 7.5 gayet yakışıklı. Bir J far çözün. Lütfen beyaz ledleri gözle sayılır nokta nokta olmasın.

Sizin arka stoplar led pek de gerek yok dönüştürmeye ancak highline 7.5 stop da olur.

Güzel orijinal highline jantı

Sonra logo kamera+ büyük inçe sahip orijinal multimedya. Donanıma harcayın paranızı.

Vallahi de o dönüşüm yapılmış basık Çin malı tamponlu araçlardan daha güzel gözükür.

He herkesin kişisel fikri ben karışmam size. Keyfiniz ne derse onu yapın.
J LED var İstanbul da nereden alabilirim

Geri