Tekrarlayan motor lambası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre0146
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Emre
Araç
Volkswagen golf 7
İyi günler. Araç 1.6 tdi mk7. Dostlarım sorun şu yaklaşık 1 ay önce seyir halindeyken araç motor arıza lambası yaktı aküm de çok zayıftı ertesi gün ustaya götürdüm P190E00 kodlu ek su pompası arızasını verdiğini önemli olmadığını söyledi sildi arızayı bir daha yapması halinde bir daha gelmemi söyledi. Aküyü de hallettim o gün. Üstüne epey bi yol yaptım bir sorun yoktu bugün sorunun üzerine ilk defa yakıt aldım aldıktan sonra çalıştırdığımda yine yandı motor lambası. Araçta herhangi bir sorun yok ses gidiş hararet vs. yok sebebi ne olabilir o kadar kullandım yakıt aldığım an yanması tesadüf mü

İyi günler. Araç 1.6 tdi mk7. Dostlarım sorun şu yaklaşık 1 ay önce seyir halindeyken araç motor arıza lambası yaktı aküm de çok zayıftı ertesi gün ustaya götürdüm P190E00 kodlu ek su pompası arızasını verdiğini önemli olmadığını söyledi sildi arızayı bir daha yapması halinde bir daha gelmemi söyledi. Aküyü de hallettim o gün. Üstüne epey bi yol yaptım bir sorun yoktu bugün sorunun üzerine ilk defa yakıt aldım aldıktan sonra çalıştırdığımda yine yandı motor lambası. Araçta herhangi bir sorun yok ses gidiş hararet vs. yok sebebi ne olabilir o kadar kullandım yakıt aldığım an yanması tesadüf mü
Turboya ekstra soğutma pompasının soketinde arıza olabilir. bir arkadaşım sanayide polosuna ilk kez tanıştığı ustaya bakım yaptırmıştı aracı 1.4 tdi. ondada benzer durum vardı hatta kodlama ile sildirecekti hatayı daha sonra başka usta baktı soket ters bağlanmıştı ve soketi değiştirdi düzelmişti.

Upvote 0
Yüksek ihtimal Ek su pompası ömrünü tamamlamış.
Yakıtla alakası yok bence
Pompa çalışıyor mu , soket ve tesisatta oksit / kopukluk var mı bi bak derim ilk başta

Upvote 0

Geri