Golf 7 comfortline 2014 multimedya

İsim
Kaan
Araç
Golf VII
1000249201.jpg
Bu multimedya var aracımda. Sadece aux ile bağlanabiliyorum. Direksiyonda ses açma kısma şarkı ileri geri durdurma arama kabul etme butonları var ama multimedyaya bluetooth la bağlanamadığım için kullanamıyorum. Ucuz yollu düzgün çalışıcak bi. Çözümü var mı yoksa multi medya değiştirmem gerekli mi? Ve hangi multimedya modeli olur? (tercihen orijinal golf multimedyası kullanmak istiyorum)

1000249201.jpg
Bu multimedya var aracımda. Sadece aux ile bağlanabiliyorum. Direksiyonda ses açma kısma şarkı ileri geri durdurma arama kabul etme butonları var ama multimedyaya bluetooth la bağlanamadığım için kullanamıyorum. Ucuz yollu düzgün çalışıcak bi. Çözümü var mı yoksa multi medya değiştirmem gerekli mi? Ve hangi multimedya modeli olur? (tercihen orijinal golf multimedyası kullanmak istiyorum)

Sizede merhaba;
https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

@HONEY ile cihaz satışı için iletişime geçebilirsiniz…

1000249201.jpg
Hocam merhabalar
Orjinal olan cihazdan beklentilerin ne?beklentilerini yaz ki tam sana nokta atışı cihaz tavsiyesi verelim
Sahsen bende cihaz konusunda yardımcı olabilirim hepsi mevcut bende

Geri