48 v servis uyarısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dasAuto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
umut emre
Araç
golf life mk.8.5
iyi forumlar dilerim herkese
aracımı 2. el olarak 3500 km de aldım
ilk geldiğinde olmayan bir uyarı aldım 48 v alternatör ile ilgili sarı ışık yaktı daha sonra servise gidin uyarısı verdi. aracı kapatıp açtım uyarı kayboldu ve geçmişte de göremiyorum.araç bir daha bu uyarıyı vermeden sorunsuz bir şekilde çalıştı bu durumda servise gideceğim ancak aynı durumu yaşayan var mıdır acaba araç 2025 model life paket

garantiniz olduğu için mutlaka servise gidip kontrol ettirin

iyi forumlar dilerim herkese
aracımı 2. el olarak 3500 km de aldım
ilk geldiğinde olmayan bir uyarı aldım 48 v alternatör ile ilgili sarı ışık yaktı daha sonra servise gidin uyarısı verdi. aracı kapatıp açtım uyarı kayboldu ve geçmişte de göremiyorum.araç bir daha bu uyarıyı vermeden sorunsuz bir şekilde çalıştı bu durumda servise gideceğim ancak aynı durumu yaşayan var mıdır acaba araç 2025 model life paket
uzun süre kullanılmadıysa 12v akü zayıflamış olabilir. anlık yakmış olabilir. ama 48v ve şarj ekipmanları ile ilgili kronik bir sorun var. sık rastlanılan bir durum olduğu biliniyor. servise kesin götürün.

cevaplar için çok teşekkür ederim herkese servise götüreceğim aracı gelişmeleri yazarım buraya kaynak olsun eğer tekrar yaşayan olursa diyerek

cevaplar için çok teşekkür ederim herkese servise götüreceğim aracı gelişmeleri yazarım buraya kaynak olsun eğer tekrar yaşayan olursa diyerek
Garanti disi bir durumunuz olsaydi ve ariza var ise 48 v da en az 150.000 tl lik olursunuz. O yuzden ihmal etmeden servise goturunuz ve servisi bu konuda sıkıstırınız.

servise götürdüm aracı akünün zayıflaması kaynaklı olabileceği hiçbir sorun olmadığını söylediler tekrar bu uyarıyı verirse resmini çekip görmek istediler şu an böyle bir arıza yok ana akü zayıflamış olabilir şeklinde söylediler motoru çalıştırmadan belirli bir süre aküden kullanarak aracın içinde vakit geçirmiştim

Geri