Kaputtan Duman yada Buhar çıkması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan victory_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Zafer
Araç
Golf7
Herkese selamlar bugün yoğun yağmurda ilk defa dikkatimi çeken bir durumla karşılaştım yağmur yağarken dikkat ettim kaputtan duman yada buhar gibi bir durum oluştuğunu gördüm ilk defa böyle bir seye denk geldim dikkatimi çekmemişti hararet 90 yag sıcaklığı 90 da idi .İnternetten baktığımda durumun normal olduğunu gördüm yağmur damlasının buharlaşması sonrası bu durum oluşuyormuş.

Herkese selamlar bugün yoğun yağmurda ilk defa dikkatimi çeken bir durumla karşılaştım yağmur yağarken dikkat ettim kaputtan duman yada buhar gibi bir durum oluştuğunu gördüm ilk defa böyle bir seye denk geldim dikkatimi çekmemişti hararet 90 yag sıcaklığı 90 da idi .İnternetten baktığımda durumun normal olduğunu gördüm yağmur damlasının buharlaşması sonrası bu durum oluşuyormuş.
O da bir şey mi ben bisikletle yokuş çıkınca kafamı gör sen nasıl buhar çıkıyor 😆

Durarken az az oluyorsa normaldir muhtemelen. Eksiltme falan yoksa arabada yola devam

Bu gün aynı durum başıma geldi normal hocam. benimde hararet 90 dı kaputu kaldırıp baktım hiç bi sıkıntı yok

Geri