- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
@Sirkeci06 İlk mesajımda belirtmiştim. Bağlıca da Opsiyonel Otomotivde. Tavsiye ederim. Koray Bey yardımcı olur.
şimdi yazdım koray beye fakat vagcom varmış orası hakkında bilginiz var mı biraz pahalı geldı bana@Sirkeci06 İlk mesajımda belirtmiştim. Bağlıca da Opsiyonel Otomotivde. Tavsiye ederim. Koray Bey yardımcı olur.
Dediğiniz yerle ilgili bir tanışlık görüşmem olmadı. Fiyat açısından bir şey diyemiyorum, bazı retrofitler beklenenden ucuza bazıları pahalı olabiliyor. Parçanın maliyeti ilgili daha çok.şimdi yazdım koray beye fakat vagcom varmış orası hakkında bilginiz var mı biraz pahalı geldı bana
sizin onerınız uzerıne dedıgınız yer ıle konuscagımDediğiniz yerle ilgili bir tanışlık görüşmem olmadı. Fiyat açısından bir şey diyemiyorum, bazı retrofitler beklenenden ucuza bazıları pahalı olabiliyor. Parçanın maliyeti ilgili daha çok.
Memnun kaldığım işletme oldu. Tanışmak geçen aya nasip olmuştu. Farklı bir şey için uğradığımda da hemen yardımcı olmuştu.sizin onerınız uzerıne dedıgınız yer ıle konuscagım
evet 3 unı de dusunuyorum passat busıness aracım hayaletsız cok bos oluyorMemnun kaldığım işletme oldu. Tanışmak geçen aya nasip olmuştu. Farklı bir şey için uğradığımda da hemen yardımcı olmuştu.
Aracınız hangi paket tam olarak neler düşünüyorsunuz?
Ön far, arka stop , hayalet ekran mı?
2 yıl garantisi de oluyor bu arada. Karttan tek geçimde de yardımcı olur diye düşünüyorum.
Evet çok fark ediyor.evet 3 unı de dusunuyorum passat busıness aracım hayaletsız cok bos oluyor
urunler orjınal mı bazı yerler sordgumda 1 sene garantı verdıgını belırttı yan sanayı urunlerdıEvet çok fark ediyor.
Gece sürüşünü daha ayrı beğeneceksiniz.
Dediğim yerde Orjinal. VW logolu ve üstünde hangi üretici olduğu yazmakta. 2 sene garantili.urunler orjınal mı bazı yerler sordgumda 1 sene garantı verdıgını belırttı yan sanayı urunlerdı
passatla aynı fıyat mıdır donus alamadım yazdım fakatDediğim yerde Orjinal. VW logolu ve üstünde hangi üretici olduğu yazmakta. 2 sene garantili.
Yan sanayi çin - taiwan işi sevmiyorum.
Pazar günü çalışmıyor. Wp hızlı dönüş yapamıyor, yoğun oluyor. Yarın telefondan arayın.passatla aynı fıyat mıdır donus alamadım yazdım fakat
stop 23 demıstı dıger tarafPazar günü çalışmıyor. Wp hızlı dönüş yapamıyor, yoğun oluyor. Yarın telefondan arayın.
Passatla Tiguanın pek fark edeceğini sanmıyorum.
Taiwan işidir o.stop 23 demıstı dıger taraf
evet evetTaiwan işidir o.