IQ.Light Stop - Retrofit

thelordof

Paylaşımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Herkese merhabalar,

Aracıma aldığımız günden beridir görünüş olarak baltalayan basic diye adlandırdığım arka stoplarını Tiguanlarda opsiyonel olarak sunulan IQ Light Stop larla değiştirdim.
Tiguan Allspace versiyonunda(Elegance/RLine) IQ light stopları standart sunup keza aynı paket donanımda (Elegance/Rline) Passatlarda da standart sunulan stoplar 2020-2023 yılları arasında üretilen Tiguanların garip donanım saçmalığını anlamak zor.

Takılanlar(IQ Light) sıfır paketli VW logolu Varroc üreticili 27/09/2023 üretimli. Üretim tarihi de eski çıkanlarla denk geldi. Eskilerin ikisi 20/09/2023, diğer ikisi 27/09/2023 tarihli Hella üreticiliydi.

Ankara Opsiyonel Otomotiv de yaptırdım. Her şey kusursuzdu, fabrikasyondan farksız. Takip ettiğim bir işletmeydi, gidip tanışmak nasip oldu. Yeni takılanlar da 2 yıl garantili.

Montaj serüveni görselleri:

Ekli dosyalar

• BasicLed.jpeg
    BasicLed.jpeg
    150 KB · Görüntüleme: 12
  • BasicLed2.jpeg
    BasicLed2.jpeg
    108.8 KB · Görüntüleme: 12
  • BasicLed3.jpeg
    BasicLed3.jpeg
    94.1 KB · Görüntüleme: 12
  • montaj.jpeg
    montaj.jpeg
    156.8 KB · Görüntüleme: 12
  • montaj2.jpeg
    montaj2.jpeg
    105.7 KB · Görüntüleme: 12
  • montaj3.jpeg
    montaj3.jpeg
    116.7 KB · Görüntüleme: 12
  • montaj4.jpeg
    montaj4.jpeg
    128.2 KB · Görüntüleme: 13
  • montaj5.jpeg
    montaj5.jpeg
    152.4 KB · Görüntüleme: 13
  • IQ Light.jpeg
    IQ Light.jpeg
    102.2 KB · Görüntüleme: 13
  • IQ Light2.jpeg
    IQ Light2.jpeg
    85.5 KB · Görüntüleme: 14
  • IQ Light3.jpeg
    IQ Light3.jpeg
    97.2 KB · Görüntüleme: 13
  • IQ Light4.jpeg
    IQ Light4.jpeg
    97.7 KB · Görüntüleme: 12
  • IQ Light5.jpeg
    IQ Light5.jpeg
    104.9 KB · Görüntüleme: 12
  • eski basic led üretim tarihi bilgiler.jpeg
    eski basic led üretim tarihi bilgiler.jpeg
    132.3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

Aracın modern hatlarına daha uygun olmuş. Daha genç gösteriyor. :D Hayırlı olsun.

Golflerde ben düz modelleri seviyorum. Örneğin 7kasa da halojen stoplar, led olanlardan daha hoş. 7.5 da confortline stoplar, highline olanlardan daha hoş geliyor bana. Daha iri ve tek parça görünenleri seviyorum yani.

Aracın modern hatlarına daha uygun olmuş. Daha genç gösteriyor. :D Hayırlı olsun.

Golflerde ben düz modelleri seviyorum. Örneğin 7kasa da halojen stoplar, led olanlardan daha hoş. 7.5 da confortline stoplar, highline olanlardan daha hoş geliyor bana. Daha iri ve tek parça görünenleri seviyorum yani.

Teşekkürler.

Cidden bazı modellerde dediğiniz gibi oluyor.

Herkese merhabalar,

Aracıma aldığımız günden beridir görünüş olarak baltalayan basic diye adlandırdığım arka stoplarını Tiguanlarda opsiyonel olarak sunulan IQ Light Stop larla değiştirdim.
Tiguan Allspace versiyonunda(Elegance/RLine) IQ light stopları standart sunup keza aynı paket donanımda (Elegance/Rline) Passatlarda da standart sunulan stoplar 2020-2023 yılları arasında üretilen Tiguanların garip donanım saçmalığını anlamak zor.

Takılanlar(IQ Light) sıfır paketli VW logolu Varroc üreticili 27/09/2023 üretimli. Üretim tarihi de eski çıkanlarla denk geldi. Eskilerin ikisi 20/09/2023, diğer ikisi 27/09/2023 tarihli Hella üreticiliydi.

Ankara Opsiyonel Otomotiv de yaptırdım. Her şey kusursuzdu, fabrikasyondan farksız. Takip ettiğim bir işletmeydi, gidip tanışmak nasip oldu. Yeni takılanlar da 2 yıl garantili.

Montaj serüveni görselleri:
Hayırlı olsun hocam 🧿

Geri