F30 190hp mi Audi a4 tfsi 150hp(2017) mi

İsim
Hanifi
Araç
GOLF
Herkese merhaba aracımı sattım bu iki. araç arasında kaldım her iki araçta ağır hasar kayıtlı
f30un motor değişiminde dolayı hasar kayıtlı serviste kaydı var servis değişmiş ve bir de arka çamurlu değişmiş tüm Airbag orjinal
audi ise 3 parça Çamurluklarda lokal boya var yine tüm airbagler orijinal 135bin km de biri beyaz biri gri sizce hangisini alırsam satması daha kolay olur bana yardımcı olabilecek arabadan anlayan insanlardan cevap bekliyorum herkese teşekkürler

Arabadan anlamayan biri olarak ikisinide almazdim

Bu araclari alirsaniz cebinizde en az 200 bin ariza masrafi karsilayabilecek bütçe oluşturmak gerekir

İkiside satilabilir genc hevesli arkadaslara alicisi cikar

Kuzenimin oglu ( 22 yasinda ) A4 aldi benzer km yilda 50 defa dedik alma diye motor ariza yapti 300 bin masraf yapti

bunlarla uğraşacağına parayı altına yatırım yap biraz bekle düzgün araba al
ytd

Herkese merhaba aracımı sattım bu iki. araç arasında kaldım her iki araçta ağır hasar kayıtlı
f30un motor değişiminde dolayı hasar kayıtlı serviste kaydı var servis değişmiş ve bir de arka çamurlu değişmiş tüm Airbag orjinal
audi ise 3 parça Çamurluklarda lokal boya var yine tüm airbagler orijinal 135bin km de biri beyaz biri gri sizce hangisini alırsam satması daha kolay olur bana yardımcı olabilecek arabadan anlayan insanlardan cevap bekliyorum herkese teşekkürler
Konum Gaziantep yazıyor. Oranın insanı bayılır ağır hasarlı arabalara. Satarken iki markayı da zorlanmazsınız. Önemli olan nasıl ağır hasar işlendiği o konuda içiniz rahat olursa tavsiyem Audi olur. Arka çamurluk değişiminden hep tiksinmişimdir hele ki Gaziantep ustalarının eli değdiyse direkt vazgeçme sebebidir.

ağır kayıtlı f30 fan kitlesi var satması hiç güç olmaz. Öte yandan 190'lık dediğiniz için, B47 320d 9 arkadan itiş olarak değerlendirilirse A4'e göre daha çok tatmin eder bence.

Konuya benden daha hakim birileri vardır illa ki ama bildiğim kadarıyla motordan dolayı bir hasar olsa, farazi söylüyorum atıyorum kazada kartel delindi yatak sardı, araç ihaleden satıldı ağır kayıt işlendi. Serviste yapılmış dediğiniz için söylüyorum, bu araç kaza yaptıktan sonra serviste onarılsa zaten ağır kayıt değil şişik tramer çıkar araca. Ya ihaleden alan kişi tekrar servise bıraktı diyeceğim ki o zaman astarı yüzünü geçiyor zaten ihaleden düşürüp serviste onarıldıktan sonra piyasa fiyatına geliyor araç. Serviste motor değiştiği için ağır kayıtlıdır mevzusu kolpa geldi bana o yüzden. Aynı motor hasarı sel/su durumunda da keza aynı şekilde geçerli.

Audide de airbagler orijinalse 3 çamurluk boyasından ağır kayıt mevzusu da şaibeye düşüyor. Yani airbag açmayan araç perte çıkar mı çıkar ama aracın kupasında ciddi bir darbe varsa sigorta şirketleri airbag açmasa dahi onarımın güvenli olmayacağı, araç kazadan önceki haline getirildiğinde sürüş güvenliğinden zafiyet göstereceği için AİRBAG AÇMASA BİLE pert olabilir. Yani kabaca, airbag açmış ağır kayıtlı bir araç araç raiç bedelinin yarısına ulaşmış bir hasar bedeli çıkardığı için direk ihaleden satılıp ağır kayıtlı oluyorsa, airbag açmamış araçta taşıyıcı/alt takım hasarı da dahil olmak üzere eski sürüş güvenliğini sunamayacağı için pert olmuş olabilir ki burada airbag açsa daha iyidi dedirtir.

Sonuç olarak eğer f30 dediği gibiyse satıcının çok daha makul bir seçenek

Sattığın araçta ağır hasar kayıtlımıydı yoksa normalmiydi…
Şimdi hasar kayıtlı mı düşündün…
Herkes ağır hasar kayıtlı araç almaz kolay kolay ben korkarım param çöpe gidecek diye sürekli sorunlar ile karşılaşmak var işin sonunda…
Ben olsam param ne kadar ise o kadar bütçede sorunsuz araç alırım gibi…

A4 deki 150hp tsi motor pek sevilen bir motor değil bildiğim kadarıyla.

BMW hakkında hiç bilgim yok. Ancak 190ise 2.0 motordur ve sanıyorum ki daha sağlamdır. Yinede konu BMW olunca gözümün önünde sürekli harcanan para görüntüsü canlanıyor. :LOL:

Hasar kayıtları sorun değil, şasiye dokunan birşey olmadıysa. Ancak ben olsam ikisini de almazdım. A4'e hayır demem ancak Dizel yada Benzin minimum 1.8 yada 2.0 motor olmalı.

c) hiçbiri

Ağır hasar kayıtlı bu 2 araca talip olmanız ilginç ???

Ağır hasarlı Bu 2 arac tipide genelde şirket patronları işyeri sahipleri arasında çek senet tefe karsılığı devamlı el değistirir durur.

Yani piyasada borç para yerine gecer

Sorulan soruda o kadar bilinmez varki aklımda hayırlı, doğru, dürüst bir fikir / kanaat oluşmadı 😏

Geri