1.6 TDI yeni kavrama volant takıldı sizce dgs optimizasyonu yaptırmam gerekiyor mu olumsuz yanları var mı vuruntu sarsıntı ve motor zararı olur mu ?
DSG optimizasyonundan kastınız bu vitesi erkenden 2 ye atmayı iptal etme tarzı şeylerse hiç gerek yok. Orijinal haliyle kullanmak en mantıklı ve en hesaplı yol.1.6 TDI yeni kavrama volant takıldı sizce dgs optimizasyonu yaptırmam gerekiyor mu olumsuz yanları var mı vuruntu sarsıntı ve motor zararı olur mu ?
Vites geçişlerinde sarsıntılı düşerken çat metal sesi geldiği için demiştimGerek yok hocam boşuna paranı kaptırma. kavrama ömrü uzar kısmı hikaye benim araç 174 bin km fabrikasyon kavrama ile gitti. zorlasam 200 bine kadarda dayanırdı. optimizasyonu 174 bin km nin son 10 bininde yaptırdım yani 164 bin civarı. yaptırma sebebim temel ayar yaptırmıştım ayar tutmadığı için vites geçişlerim kötüydü biraz idare etsin toplasın diye. çok aşırı yoğun trafikte manuele alırsınız veya takip mesafenizi korursanız allahın izini ile hiç bir şey olmaz
Evet o ama vites geçişleri sarsıntılı ve metal çat sesi geldiği için demiştim çözüm olur mu diyeDSG optimizasyonundan kastınız bu vitesi erkenden 2 ye atmayı iptal etme tarzı şeylerse hiç gerek yok. Orijinal haliyle kullanmak en mantıklı ve en hesaplı yol.
metal sesi dediğiniz çatal sesi büyük ihtimal. bozuk yolda daha çok gelir. bu ses tamamen normaldir. dsg optimizasyonu ile geçmesi imkansız sarsıntılı vites geçişleri temel ayar kaynaklıdır. kavrama değişimi düzgün yapılmadıysa ondan da yapıyor olabilir. odis programı ile temel ayar yaptırın öyle deneyin birde %90 geçecektirVites geçişlerinde sarsıntılı düşerken çat metal sesi geldiği için demiştim