Golf 7 Lastik Önerisi

İsim
İbrahim Başkurt
Selamın aleyküm 2014 model golf 7 aracım var hankook kullanıyordum çok memnundum uygun diye en son goodyear eagle sport taktırdım ama hiç memnun değilim güven vermiyor malesef lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum 205/55/16 ölçülerinde önereceğiniz lastik var mı? Tamaş'a sordum ellerinde Continental lastik satışı varmış 4 lastik ücretine 20bin tl dediler değişim ve rot ayarı ile 22 bin tl istediler

Ekli dosyalar

• IMG_9021.jpeg
    IMG_9021.jpeg
    334.5 KB · Görüntüleme: 17

Ultra biraz daha sert oluyor dedi bir çok kişi, pc5 deneyimim ve buradaki arkadaşların da tavsiyesiyle pc7 aldım. Tavsiye ederim, risksiz bircok ihtiyacı karsilayan alternatif guzel lastiktir. 10 gun oldu taktirali yagmurlu havalar, fren ve tutunmasi guzel. Yetkili 225/45/17 ultra icin %30 indirimli 21 + iscilik demisti ben kendi lastikcimde 2025 tarihli 22’ye taktirdim.

Önerinizi de araştırıcam hocam Peki bu yıl olayı bu kadar takılıncak birşey mi hocam 2024 yılı üretim taktırsam ne olur?

@İbrahim Başkurt
Ultra biraz daha sert oluyor dedi bir çok kişi, pc5 deneyimim ve buradaki arkadaşların da tavsiyesiyle pc7 aldım. Tavsiye ederim, risksiz bircok ihtiyacı karsilayan alternatif guzel lastiktir. 10 gun oldu taktirali yagmurlu havalar, fren ve tutunmasi guzel. Yetkili 225/45/17 ultra icin %30 indirimli 21 + iscilik demisti ben kendi lastikcimde 2025 tarihli 22’ye tak
Önerinizi de araştırıcam hocam Peki bu yıl olayı bu kadar takılıncak birşey mi hocam 2024 yılı üretim taktırsam ne olur?

Lastiğin aslında raf ömrü 10 yıl ; araca takıldıktan sonraki ömrü ise 5 yıldır.

Bundan dolayı bu seneyi baz alırsak 2024 tarihli lastik takmada hiçbir sıkıntı olmaz 👍

Resimdeki çok güzel lastik bütçeye uygunsa direkt alabilirsiniz.

Lastiğin aslında raf ömrü 10 yıl ; araca takıldıktan sonraki ömrü ise 5 yıldır.

Bundan dolayı bu seneyi baz alırsak 2024 tarihli lastik takmada hiçbir sıkıntı olmaz 👍

Resimdeki çok güzel lastik bütçeye uygunsa direkt alabilirsiniz.
Bu konuda saklama koşullarının çok büyük etkisi var yalnız, elbette lastikçilerin en uygun ortamda saklamaları gerekiyor fakat günümüz Türkiyesini biliyoruz hepimiz.. Dikkatli olmakta fayda var yine de..

Eagle sport bir kac sene once sok markette satiliyordu

Goodyearin en kotu lastigi bedava verseler takmam

Effice serisi kullandim guzel konforlu sessizdi
Çok doğru söylüyorsun hocam. Eaglesport serisini biraz böyle düşük profilli araçlar için tercih edilmesi gerekiyor. Corsa C arabam vardı onda kullanmıştım.

Efficientgrip performance serisi kaliteli ve fiyat olarak da hankook ventus serisinden bile daha uygun. Piyasada fiyat olarak düşük kalan son kaledir efficent serisi.

Kışlıkta Goodyear ın hiçbir modelini tavsiye etmiyorum. 2025 te desen değişikliğinden sonra kalitesi ciddi anlamda düştü ve gerekli satışlara ulaşamadılar, zayıf kaldılar ondan dolayı sudan ucuz fiyatlara çektiler kışlık lastik ücretlerini.

Eagle sport bir kac sene once sok markette satiliyordu

Goodyearin en kotu lastigi bedava verseler takmam

Effice serisi kullandim guzel konforlu sessizdi
O kadar gözden düştü demek hocam zamanında sıkıştığım için almak zorunda kaldım bu zamana kadar idare etti ama bundan sonra töbee almam bende asla goodyear,

Geri