Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 1.2 tsi 2016 motorlu aracımda kaputu açıp rolantide gaz verdiğim gibi kısa sürede videodaki ses geliyor kesiliyor hemen normal mi bu normal arabayla giderken gazladığımda hiç duymadım bu sesi normal ses mi
Merhaba
Aynı model yıl araba bende de var.Neden böyle kaputu açıp ardı ardına gaz verdiğinizi anlayamadım.
1,2 golf gazlayacak,tapa gaz,dip gaz vs yapılacak araç değil.
Bence sorun yok.ses normal.
Merhaba 1.2 tsi 2016 motorlu aracımda kaputu açıp rolantide gaz verdiğim gibi kısa sürede videodaki ses geliyor kesiliyor hemen normal mi bu normal arabayla giderken gazladığımda hiç duymadım bu sesi normal ses mi
Merhaba
Aynı model yıl araba bende de var.Neden böyle kaputu açıp ardı ardına gaz verdiğinizi anlayamadım.
1,2 golf gazlayacak,tapa gaz,dip gaz vs yapılacak araç değil.
Bence sorun yok.ses normal.
sonuçta 10 yaşında araba kullanıyorum yeni aldım sayılır uzun yola çıkmadan önce her zaman arabanın kaputunu bilgim kadar kontrol yaparım. Yine aynısını yaptım öncesinde motor soğukken kaputu açıp çalıştırır anormal ses varmı diye baktım sonra benzinliğe gittim lastiklere hava bastım geri eve döndüm tekrar kaputı açtım ufak bi ıslık sesi duyar gibi turbodan şüphelendim gaz verip bi deniyim dedim videodakş seste korkuttu sonra yağ seviyesine baktım tabi kafaya taktım buraya atıp bide bi arabanın gidişinde bişi varmı dedim gazladım biraz sorun yoktu iyice araştırdım bu ses normalmiş.