Golf 7.5 1.0 TSI almayı düşünüyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusakoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
ahmet
Araç
golf
Merhaba İyi günler,

2018-2019 1.0tıs golf7.5 almayı düşünüyorum genelde çevre yolunda kullanıcam 120 -130km/h(yasal çevre yolu hızları diyeyim :)) 10.tsı motorun ömrünü yer mi acaba sıkıntı yaşatırmı bu hızlarda sürmem
teşekkürler

Merhaba sıkıntı olmaz hocam aksine dur kalk daha az olduğu için daha uzun ömürlü olur :)

fikir vermesi açısından uzun yolda kullanılmış bir 1.0 tsi örneği :

Merhaba sıkıntı olmaz hocam aksine dur kalk daha az olduğu için daha uzun ömürlü olur :)

fikir vermesi açısından uzun yolda kullanılmış bir 1.0 tsi örneği :
çok teşekkürler bir de şunu merak ediyorum şehir içinde 1.4tsı a göre negatif bir durumu var mıdır 100.tsı ın-manuel şanzuman

Belirttiğiniz araç eski aracım olur manuel vitesli. Ne ş.içi ne de ş.dışı asla sorun yaşamadım tam tersi şaşırtan bir performansı vardı. Hiçbir zaman bana masraf çıkarmadı yeter ki kaliteli ürünlerle normal ve ağır bakımları yapılsın. Düşük km bulursanız almanızı öneririm şimdiden güle güle kullanın.

Merhaba İyi günler,

2018-2019 1.0tıs golf7.5 almayı düşünüyorum genelde çevre yolunda kullanıcam 120 -130km/h(yasal çevre yolu hızları diyeyim :)) 10.tsı motorun ömrünü yer mi acaba sıkıntı yaşatırmı bu hızlarda sürmem
teşekkürler
20.000 km de 2019 Lacivert DSG Comf satılık var ama sahibi 1500 istiyor.

çok teşekkürler bir de şunu merak ediyorum şehir içinde 1.4tsı a göre negatif bir durumu var mıdır 100.tsı ın-manuel şanzuman
3 silindir titreşimli çalışıyor motor kulağı kronik bozuluyor şehir içinde özellikle istanbulda performans farkı sizi çok üzmez

Merhaba İyi günler,

teşekkürler
Golf 7 nin her motoru alınır. Şüpheniz olmasın.

1.0 üretimden kaldırılan bir motor. Artık 1.5tsi 116hp lik üniteler geliyor. 3 silindir titreşimi ve yakıt tüketiminin neredeyse 1.5tsi 150hp ile ayni olmasi nedeniyle tercih edilmedi. Ben olsam 1.4tsi, 1.5tsi veya 1.6tdi tercih ederdim.

Geri