- İsim
- MetinK.
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Tekstilkent Avek’te ilk yıl bakımımızı yaptırdık…
Genel de hep erken saati alırım yoğunluk olmadan ustalar dinamik iken
Saat 07:45 randevusu almıştım bir kaç hafta önce…
Aynı saatte aracı teslim ettim, aracın kontrolleri ve periyodik bakımı saat 08:10 da başladı aracımı 09:30 da teslim edildi…
Avekte en güzel şey serviste yapılanları görebiliyor olmak, aracıma yapılan her işlemi her zaman olduğu gibi seyrettim… (memnuniyet)

İki farında ayarı bozukmuş…
Yıllardır araç kabul de aynı danışmana giderim hatta o olmadığı zaman servis randevusu almam olmazsa olmazlarımdandır
sizlere de memnun olduğunuz ve sürekli aynı danışmana gitmenizi tavsiye ederim en azından sizi tanıyor ve ilgileniyor…
Bizim araç tam 7 aylık oldu ve bu süreçte 12.500km yaptık muhtemelen bir yılda iki bakım olacak bu sene…
Faturayı paylaşıyorum indirim yapıldı lakin bazı servisler de kullanılan yağ markaları shell ile castrol arasın da max500₺ gibi fark var…
Yani castrol kullanan servislerdeki yağ birim oranı pahalı shell bir tık ucuz…
Bunu şimdi sorduğum da castrol tabiki daha iyi yada farklı bir neden söylerler bilemiyorum sormadım
@forzaGilles hocam senden duymam lazım neden…
Bugün Tekstilkent Avek’te ilk yıl bakımımızı yaptırdık…
Genel de hep erken saati alırım yoğunluk olmadan ustalar dinamik iken
Saat 07:45 randevusu almıştım bir kaç hafta önce…
Aynı saatte aracı teslim ettim, aracın kontrolleri ve periyodik bakımı saat 08:10 da başladı aracımı 09:30 da teslim edildi…
Avekte en güzel şey serviste yapılanları görebiliyor olmak, aracıma yapılan her işlemi her zaman olduğu gibi seyrettim… (memnuniyet)

İki farında ayarı bozukmuş…
Yıllardır araç kabul de aynı danışmana giderim hatta o olmadığı zaman servis randevusu almam olmazsa olmazlarımdandır
Bizim araç tam 7 aylık oldu ve bu süreçte 12.500km yaptık muhtemelen bir yılda iki bakım olacak bu sene…
Faturayı paylaşıyorum indirim yapıldı lakin bazı servisler de kullanılan yağ markaları shell ile castrol arasın da max500₺ gibi fark var…
Yani castrol kullanan servislerdeki yağ birim oranı pahalı shell bir tık ucuz…
Bunu şimdi sorduğum da castrol tabiki daha iyi yada farklı bir neden söylerler bilemiyorum sormadım
@forzaGilles hocam senden duymam lazım neden…