D dogu Katılım 19 Nis 2025 Mesajlar 23 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul İsim Doğu Araç Golf 7.5 Dün 16:13 #1 Merhabalar golf 7.5 aracim da bagaj montaj civatalarinda oynanma farkettim bu fabrikasyon ayar gibi daha önce karşılaşan bilgisi olan varmi
Merhabalar golf 7.5 aracim da bagaj montaj civatalarinda oynanma farkettim bu fabrikasyon ayar gibi daha önce karşılaşan bilgisi olan varmi
Xcorpit39 Katılımcı Üye Katılım 19 Tem 2023 Mesajlar 1,018 Tepkime puanı 1,048 Konum İstanbul İsim Onur Araç Golf 8,5 + Porsche 911 Dün 16:37 #2 dogu dedi: Merhabalar golf 7.5 aracim da bagaj montaj civatalarinda oynanma farkettim bu fabrikasyon ayar gibi daha önce karşılaşan bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla ... resimli paylaşırsanız mutlaka cevap net şekilde gelicektir Upvote 0
dogu dedi: Merhabalar golf 7.5 aracim da bagaj montaj civatalarinda oynanma farkettim bu fabrikasyon ayar gibi daha önce karşılaşan bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla ... resimli paylaşırsanız mutlaka cevap net şekilde gelicektir