ALINIK Highline Far Takımı Arıyorum

İsim
Yasin
Araç
Polo
Polo AW kasa için (2017-2021) oem led far arıyorum. Instagramda çok fazla piyasa ürün var güvenemiyorum. Temin edebileceğim birisi varsa yardımlarınızı rica ederim.

Hocam merhaba orjinalinin maliyeti çok yüksek olur diye düşünüyorum. Aslında biraz daha alternatif bir ürün arayışındayım.
oem led far istiyorsanız servis veya çıkma alıp takmanız gerekir onun alternatifi mercek uygulaması veya replika far alıp takmak olur. Sizin aracınızda büyük ihtimalle halojen farlar var

oem led far istiyorsanız servis veya çıkma alıp takmanız gerekir onun alternatifi mercek uygulaması veya replika far alıp takmak olur. Sizin aracınızda büyük ihtimalle halojen farlar var
Halojenler var ve istediğim gibi aydınlatmıyor. Mercek uygulamasını araştırdım sanırım far şapkası sökülüyor. Bunun yerine replika alıp takmak daha mantıklı gibi geldi.

Halojenler var ve istediğim gibi aydınlatmıyor. Mercek uygulamasını araştırdım sanırım far şapkası sökülüyor. Bunun yerine replika alıp takmak daha mantıklı gibi geldi.
O zaman orijinal için gerekli modifiyeler var pahalı olur sizin için tabiki orijinal her zaman farklıdır değer. Bütçe durumuna göre replika veya orijinal tercih edebilirsiniz ozaman

Geri