Servisten sıfır düşünürseniz @İlker34 bal garage yardımcı olabilirPolo AW kasa için (2017-2021) oem led far arıyorum. Instagramda çok fazla piyasa ürün var güvenemiyorum. Temin edebileceğim birisi varsa yardımlarınızı rica ederim.
Hocam merhaba orjinalinin maliyeti çok yüksek olur diye düşünüyorum. Aslında biraz daha alternatif bir ürün arayışındayım.Servisten sıfır düşünürseniz @İlker34 bal garage yardımcı olabilir
oem led far istiyorsanız servis veya çıkma alıp takmanız gerekir onun alternatifi mercek uygulaması veya replika far alıp takmak olur. Sizin aracınızda büyük ihtimalle halojen farlar varHocam merhaba orjinalinin maliyeti çok yüksek olur diye düşünüyorum. Aslında biraz daha alternatif bir ürün arayışındayım.
Halojenler var ve istediğim gibi aydınlatmıyor. Mercek uygulamasını araştırdım sanırım far şapkası sökülüyor. Bunun yerine replika alıp takmak daha mantıklı gibi geldi.oem led far istiyorsanız servis veya çıkma alıp takmanız gerekir onun alternatifi mercek uygulaması veya replika far alıp takmak olur. Sizin aracınızda büyük ihtimalle halojen farlar var
O zaman orijinal için gerekli modifiyeler var pahalı olur sizin için tabiki orijinal her zaman farklıdır değer. Bütçe durumuna göre replika veya orijinal tercih edebilirsiniz ozamanHalojenler var ve istediğim gibi aydınlatmıyor. Mercek uygulamasını araştırdım sanırım far şapkası sökülüyor. Bunun yerine replika alıp takmak daha mantıklı gibi geldi.