Golf 8.5 Mavi Vites Topuzu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Galip1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galip1

Uzaklaştırıldı
İsim
Galip
Araç
Golf 8.5
Herkese merhaba forumdaşlarım, golf 8.5 impression manuel aracıma mavi detaylı manuel vites topuzu aldım, sizce yakışır mı taktırayım mı? Aracımın iç kokpitini ve aldığım vites topuzunun görselini ekledim. Görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_7969.jpeg
    IMG_7969.jpeg
    296.1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7988.webp
    IMG_7988.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 47

görüşümü soruyorsan; direksiyon altındaki r kapak ve vitesin orda yapıştırdığın r etiketi bana göre aşırı iğrenç durmuş. orijinal vites kopuzu yerine başka vites topuzu da bana göre saçma.

görüşümü soruyorsan; direksiyon altındaki r kapak ve vitesin orda yapıştırdığın r etiketi bana göre aşırı iğrenç durmuş. orijinal vites kopuzu yerine başka vites topuzu da bana göre saçma.
Peki 😂 zevkler renkler tartışılmaz, yapılan emeklere iğrenç demek yerine olmamış diyebilirsin. Ayrıca Senin bir zevkin olduğuna inanmıyorum zaten bu yorumundan sonra 😂 ayrıca aldığım vites topuzuda golf 8-8.5 orjinal topuz daha ne yazdığımı okumadan ezbere yorum yapıyorsun

Peki 😂 zevkler renkler tartışılmaz, yapılan emeklere iğrenç demek yerine olmamış diyebilirsin. Ayrıca Senin bir zevkin olduğuna inanmıyorum zaten bu yorumundan sonra 😂 ayrıca aldığım vites topuzuda golf 8-8.5 orjinal topuz daha ne yazdığımı okumadan ezbere yorum yapıyorsun
hahaha beğenmeyince zevksiz olduysam neden görüş alıyorsun :D. ayrıca vites topuzunu nereden aldın çok merak ettim

Peki 😂 zevkler renkler tartışılmaz, yapılan emeklere iğrenç demek yerine olmamış diyebilirsin. Senin zevkin olduğuna inanmıyorum zaten bu yorumundan sonra 😂

hahaha beğenmeyince zevksiz olduysam neden görüş alıyorsun :D. ayrıca vites topuzunu nereden aldın çok merak ettim
Beğenmediğin için değil ki zevkler renkler tartışılmaz dediğim gibi saygı duyarım ama ezbere yorum yaptığın belli ayrıca emeğe iğrenç diyip saygı duyacak kadar olgunlaşmamışsın yani ciddiye almıyorum seni o yüzden 😂 nereden aldığım bende kalsın

Beğenmediğin için değil ki zevkler renkler tartışılmaz dediğim gibi saygı duyarım ama ezbere yorum yaptığın belli yani ciddiye almıyorum seni o yüzden 😂 nereden aldığım bende kalsın
kesin orijinaldir :D

Senin zevkin senin kararların. Bunun için konu açmaya gerek var mı? Bu konu biraz "Bakın arabama naptım" konusu gibi olmuş

Golf 8 zamanı Golf R manuel mavi vites topuzu ile geliyordu, ancak üzerinde r yazısı vardı. Bence de orjinal değildir bu.

Senin zevkin senin kararların. Bunun için konu açmaya gerek var mı? Bu konu biraz "Bakın arabama naptım" konusu gibi olmuş

Golf 8 zamanı Golf R manuel mavi vites topuzu ile geliyordu, ancak üzerinde r yazısı vardı. Bence de orjinal değildir bu.
Fikir almak için konu açılmış hocam. Alıp veya takıp sonradan göze hoş gelmeyebilir de. Orjinal olsun olmasın herkesin kendi tercihi. Bu kadar eleştirel olmanın kimseye faydası yok ki.

Fikir almak için konu açılmış hocam. Alıp veya takıp sonradan göze hoş gelmeyebilir de. Orjinal olsun olmasın herkesin kendi tercihi. Bu kadar eleştirel olmanın kimseye faydası yok ki.
Hay ağzına sağlık hocam konuyu anlamışsınız teşekkür ederim :) Yani o kadar arabadan görsellikten anlamayan insan var ki sırf yorum yapmak için yapıyorlar, bu gruba yakışmayan insanlar

Hocam adam zaten almış ki. Orjinal olup olmamasi değil olay zaten o kendi sorunu. Buraya böyle saçma konularda konu açılması yanlış bence. Yapay zekaya topuzun her yönden fotoğrafını çekip arabama yerleştir desen bile bi fikir verir. Ya da canlı kanlı örnekleri Golf R larda var. Bunun fikri olmaz. Adama beğenmedik deyince de suçlu biz oluyoruz. O zaman fikir almak da istemesin. Adam demiyor ki alınır mı sizce, zaten almış

vites topuzunda çatlak varsa iyi bir değişiklik olabilir. link var mı hocam ?

Hay ağzına sağlık hocam konuyu anlamışsınız teşekkür ederim :) Yani o kadar arabadan görsellikten anlamayan insan var ki sırf yorum yapmak için yapıyorlar, bu gruba yakışmayan insanlar
2 haftalık üyesin bu foruma kimin yakışıp yakışmayacağına karar veremezsin. yorumumu belirttim diye arabadan anlamayan mı oluyorum? bana göre iğrenc. o zaman fikir isteme. benim mizacım böyle.

Burak hocamız forumda sevdiğimiz dostlardandır, bu gruba yakışmıyor gibi laflar kullanmak için henüz yenisiniz.

Hocam adam zaten almış ki. Orjinal olup olmamasi değil olay zaten o kendi sorunu. Buraya böyle saçma konularda konu açılması yanlış bence. Yapay zekaya topuzun her yönden fotoğrafını çekip arabama yerleştir desen bile bi fikir verir. Ya da canlı kanlı örnekleri Golf R larda var. Bunun fikri olmaz. Adama beğenmedik deyince de suçlu biz oluyoruz. O zaman fikir almak da istemesin. Adam demiyor ki alınır mı sizce, zaten almış
Fikir almak için konu açılmış, forumda bu tarz konular üzerinden fikir alışverişi yapmak faydalı oluyor. Dediğim gibi aldıktan sonra içine sinmeyebilir veya önceden takmış olan da fikir verebilir bence normal bir durum. Malum vites topuzunu takması da biraz uğraştırıyor. Takmadan önce fikir istenmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri