- İsim
- yiğit
- Araç
- vw golf 7 1.6tdi highline
merhabalar iyi forumlar herkese.aracım 2013 model golf 7 highline paket ve kendi orijinalinde yağmur sensörü mevcut,sonradan takılma vs. değil.Fakat şöyle bir sorunum var ; silecek kolunu İNT durumuna aldığım zaman otomatik bir şekilde yağmur hızlandıkça hızlı azaldıkça yavaşlaması gerekiyor fakat benim aracımda o şekilde çalışmamakta.koldan seçilen yağmur damlası görsellerine göre (ne sıklıkla silmesine yarayan büyükten küçüğe doğru giden yağmur damlası simgeleri) sileceğin sildiği süre değişiyor sadece.Hareket halindeyken hepsini denedim yağmurun şiddeti ne olursa olsun ister çok şiddetli yağsın ister hiç yağmasın en büyük yağmur damlası seçiliyken 3 saniyede bir, en küçük yağmur damlası seçiliyken ise 16 saniyede bir silme işlemi yapıyor,yani yağmurun şiddetine göre değil geçen süreye göre siliyor.Ek olarak belirtmek isterim ki araç ayarları kısmında yağmurda otomatik silecek işlevi açık,tiki seçili.Bu durumdan kaynaklı şüphe ettiğim şey ise yazılımla,kodlamayla bu durumun değiştirilmesi.Sensörüm mü arızalı acaba yoksa dışarıdan bir yazılım müdahalesiyle mi bu hale gelmiş onu çözemedim konuyla alakalı bilgi sahibi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum iyi günler herkese.