Şarjlı Süpürge Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Emir
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Life DSG 2025 Beyaz
Selamlar herkese, araç temizliğini kendim yapmaya karar verdim ve dış temizlik/bakım malzemelerini aldım. Şimdi sıra iç temizliğe geliyor yavaş yavaş. Özellikle akaryakıt istasyonlarındaki herkesin kullandığı süpürgeleri hijyen açısından kullanmak istemiyorum. Eğer kullananlar varsa, çok pahalı olmayan şarjlı süpürge önerilerinize açığım. Biraz araştırma yaptığımda piyasada 17000 PA ve 20000 PA olarak iki farklı Çin malı ürün buldum. Fiyatları 500-2000 TL arasında değişiyor ve oldukça değişken (aynı ürün 1000 TL’ye de var 1600 TL’ye de var). Daha önce kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınıza talibim :)

ben aldım bu tarz çin malı birşey önden aldığını arkadan üflüyor en güzeli evde kullanılan şarjlı süpürge varsa onu kullanmak

ben aldım bu tarz çin malı birşey önden aldığını arkadan üflüyor en güzeli evde kullanılan şarjlı süpürge varsa onu kullanmak
Yok malesef :) Evde hala kablolu süpürgeden devam 😂

Selamlar herkese, araç temizliğini kendim yapmaya karar verdim ve dış temizlik/bakım malzemelerini aldım. Şimdi sıra iç temizliğe geliyor yavaş yavaş. Özellikle akaryakıt istasyonlarındaki herkesin kullandığı süpürgeleri hijyen açısından kullanmak istemiyorum. Eğer kullananlar varsa, çok pahalı olmayan şarjlı süpürge önerilerinize açığım. Biraz araştırma yaptığımda piyasada 17000 PA ve 20000 PA olarak iki farklı Çin malı ürün buldum. Fiyatları 500-2000 TL arasında değişiyor ve oldukça değişken (aynı ürün 1000 TL’ye de var 1600 TL’ye de var). Daha önce kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınıza talibim :)
gereçekten o ürünlerin hepsi birbirine benziyor. ben hiçbirine güvenemedim BİM e geleni almıştım autoware(1600tl) diye bi marka. ara ara yüzeysel temizlik için çok iyi tersiyle hava üflemede güzel motordaki konsoldaki tozları uçuruyor. bir yıla yaklaştı kullanıyorum sıkıntı yok. düşük kademede 25 dk civarı iş görüyor.
https://www.trendyol.com/auhma/ahv-...-p-955288272?boutiqueId=61&merchantId=1072750 fiziksel olarak bu ürünün aynı bime gelmeseydi bu markayı alacaktım.

gereçekten o ürünlerin hepsi birbirine benziyor. ben hiçbirine güvenemedim BİM e geleni almıştım autoware(1600tl) diye bi marka. ara ara yüzeysel temizlik için çok iyi tersiyle hava üflemede güzel motordaki konsoldaki tozları uçuruyor. bir yıla yaklaştı kullanıyorum sıkıntı yok. düşük kademede 25 dk civarı iş görüyor.
https://www.trendyol.com/auhma/ahv-...-p-955288272?boutiqueId=61&merchantId=1072750 fiziksel olarak bu ürünün aynı bime gelmeseydi bu markayı alacaktım.
1000 TL gayet iyi fiyat ama aklımı kurcalayan acaba 2-3 kullanımdan sonra bozulur mu konusuydu. 1 yıldır kullanıyorum diyosanız bence tamamdır, en yüksek kademede 10 dk gitse bile yeter bi kere araç içi süpürse tekrar şarj ederim problem yok neticede 1000 TL’lik üründen çok bişey beklentim yok sadece 2-3 kere kullanım sonrası bozulmasa yeter 😁

En güzeli evimiz de şarjlı süpürge yok ise ev halkına hediye edin:) hem evi hem de aracınızı temizleyin…

Kablosuz şarjlı süpürgelere bakmak lazım. Eve Dyson alarak hem ev hem araç içi temizliğinde kullanıyorum.

Philips, Karcher gibi markalara da bakılabilir.

Sadece araç içi olanların ömrü çok uzun veya işlevsel gelmiyor bana.

Kablosuz şarjlı süpürgelere bakmak lazım. Eve Dyson alarak hem ev hem araç içi temizliğinde kullanıyorum.

Philips, Karcher gibi markalara da bakılabilir.

Sadece araç içi olanların ömrü çok uzun veya işlevsel gelmiyor bana.
Bana da öyle geliyor ama 1 yıl kullansam yeter 1k verip, bakalım yukarıdaki arkadaş memnunum dedi alıp deneyimleyeceğim. Paylaşırım sonuçlarını buraya :)

Bütçe işi olduğundan dolayı bakamıyorum o markalara, yoksa mantıklı olan adını duyduğumuz markalar elbette.

[/URL]

bende bundan var 4 5 aydır çok memnunum ins bozulmaz şimdi memnunuz dedik diye makine ortadan ikiye çatlar
Hahahahhaha sana da o diğer konuda paylaştığım kupadan lazım 😂
Ben de https://ty.gl/ddmc1dtqaqsqk bundan aldım çantalı (bazı yorumlarda çantasız geldi yazıyodu diğer modellerde) ve 20000 PA oluşu için 200-300 lira değer sonuçta.
Salı günü teslimat gösteriyor bakalım deneyip göreceğiz. Normalde yarın verseler Pazartesi gelmesi lazım onu da anlamadım, bakalım bekliyorum.

Geri