Tek başına toz olduğunu düşünmüyorum, aracı yıkayıp kapalı otoparka çekiyorum ertesi gün veya 2 gün sonra fitiller kuruduktan sonra yine ses yapıyor ki detay fırçasıyla temizliyorum her aralığını fitillerin.Bunun yegane sebepleri toz. Araba yıkanınca ses kesiliyor sonra toplanınca ses yapıyor. Üşenmezseniz ıslak mendille fitillerin hızlıca tozunu alın. En pratiği o.
Fitillerin kaygan ve yağlı gibi olması sesi kesecektir diye düşünüyorum ıslak olunca ses kesildiği için. Form olarak bunlardan hangisi ona uygundur ve kalıcıdır üstad ?Öncelikle fitiller sulandırılmış APC ile temizlenmesi gerekir, Şayet temizlenmeden ürün uygulanırsa bu hem uygulanacak ürünün tutunmasını zorlaştırır, hem de uygulanacak ürünün etksini azaltır,
WD 40 / Silikon spey / Würth Fitil bakım spreyi vs.. bunların hepsi fitiller için zararlıdır,
Temizlik sonrası bütçenize göre ;
Carpro Dark Side
Carpro Perl
Sonax Gummipfleger
Gibi bir ürün kullanarak kauçuk fitiller koruyup, esnekliğini koruyarak bakımını sağlanması gerekir,
İçlerinden en uzun koruma sağlayan ürün Carpro Dark Side ürünüdür.
Hocam servise götürsenize onlar hallediyor bu işiTek başına toz olduğunu düşünmüyorum, aracı yıkayıp kapalı otoparka çekiyorum ertesi gün veya 2 gün sonra fitiller kuruduktan sonra yine ses yapıyor ki detay fırçasıyla temizliyorum her aralığını fitillerin.
İstanbulda servisler bununla uğraşmaz hocam, ufak tefek şeyler için gittiğimde hiç sonuç alamadım. Rastgele kapıya gres/yağ boca edip gönderecekler.Hocam servise götürsenize onlar hallediyor bu işi
Bende bugün bunun siparişini verecektim yorumları iyiydi, yukarıda Ali hocam başka ürünler atmış kafam karıştı. Carpro Dark Side ile aynı fiyat hemen hemen Würth'ün bu ürünü![]()