J Far uzunların takılı kalması

İsim
Uğur
Araç
Golf 7
Merhaba herkese, J farlarımda sellektör veya uzunları açınca kısa farlardaki perde takılı kalıyor, öyle olunca da görseldeki gibi sol tarafın ufuk çizgisi net oluyor ama sağ taraf dağılıyor, kaputu açıp kapatınca titreşimden dolayı düzeliyor, bununla ilgili istanbul içerisinde baktırabileceğim yer var mı?

WhatsApp Image 2026-01-28 at 10.04.16.jpeg

j replikalarda oluşan en büyük sorun bu. eğer ürün garantiliyse aldığımız firmadan değişim talep edin. değilse içerideki perde mekanizmasını yağlayarak çözdüklerini duydum ancak deneyimlemedim.

Upvote 0
j replikalarda oluşan en büyük sorun bu. eğer ürün garantiliyse aldığımız firmadan değişim talep edin. değilse içerideki perde mekanizmasını yağlayarak çözdüklerini duydum ancak deneyimlemedim.
garantisi var mı bilmiyorum aracı 2 ay önce aldım bir sorayım önceki sahibine, yağlayarak çözülmesini bende okudum ancak komple farın sökülmesi gerekiyor mu ondan emin olamadım, kısalardaki bu perdeyi iptal etsek uzunlara bir zararı olur mu?

Upvote 0
Merhaba,

Farklı replika bir merceği düzeltmiş.Perde sıkışıyordu yağlanınca düzelmişti ama bu işlem için farın sökülüp dağıtılması gerekiyor.
Arka kapaktan merceğe erişilebilir mi bilmiyorum ama yinede kontrol için farın sökülmesi gerekiyor.

Upvote 0
Merhaba,

Farklı replika bir merceği düzeltmiş.Perde sıkışıyordu yağlanınca düzelmişti ama bu işlem için farın sökülüp dağıtılması gerekiyor.
Arka kapaktan merceğe erişilebilir mi bilmiyorum ama yinede kontrol için farın sökülmesi gerekiyor.
çözüm bu kadar basit aslında anlatığınız gibi ama gel gör ki yapmıyorlar çin mallarının montajını yaparak para kazanmak daha hoşlarına gidiyor inanın bir çoğıu da yetenekiz tornavida bile ellerine yakışmıyor ama montaj yapıyorlar.al-sat kolay geliyor

Upvote 0

Geri