UBC ye yeni lastikler alacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Herkese merhaba keyifli forumlar...

Aracımın üzerinde bulunan 225/45/17 lassa driveways lastikleri 2 sene 55 bin km boyunca kullandım artık değişmeleri gerekiyor

Continental premium contact

michelin premacy serisi

bu iki lastik arasında kaldım. konfor sessizlik ve yol tutuş önceliklerini baz aldığımızda hangisini tercih etmeliyim? birde istanbul avrupa yakası içerisinde bu lastikleri temin edebileceğim işini güzel yapan bir yer lazım. benim kendi lastikçim pirelli marka satıyor. açıkcası sosyal medyada karşıma çıkan bol bol gümleme videolarından sonra pirelli almaya çekiniyorum

Birkaç senedir aracımda Michelin Primacy kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye etmem. Çok yumuşak lastik ve kolay patlıyor. Virajlarda araç saçma sapan yatıyor. Konfor desen eski lastiklerim olan Continental Eco Contact'dan kayda değer bir artısı yok. Çok büyük pişmanlık olmuştu benim için.

Ben aynı ebatta 3 hafta önce Continental Premium Contact 7 aldım tanesi 4000₺ den. Daha önce farklı modellerini kullanıp memmun olduğum marka. Ankarada olsanız satın aldığım bayiye yönlendirirdim sizi

Merhabalar, 205/55R16 Conti Premium Contact 7 kullanıyorum, 18.09.2025 tarihinden beri kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim olmadı bugüne kadar. https://shop.batilastik.com.tr/
Ben buradan satın aldım, yakınlarımdaki 6-7 farklı lastikçiyi arayıp montaj dahil lastik fiyatı istediğimde, internetten alıp montaj ücreti ödediğim takdirde bile daha uyguna geliyordu bu sebeple internetten aldım. Gönderilen lastik de 2025 mayıs üretimi olarak geldi.
Kendi tecrübemden güvenilirdir diyebilirim lastik tarihini de sormayı ihmal etmeyin fiyat karşılaştırması yaparken.

Arkadaşlar bu gün tavsiyeler üzerine kendi lastikçimden Continental premium contact 7 225/45/17 91Y olarak sipariş verdim. Tanesi 5650 tl ye geldi vade farksız 4 taksit yaptık

pazartesi takılacak buradan deneyimlerimi paylaşırım

Arkadaşlar bu gün tavsiyeler üzerine kendi lastikçimden Continental premium contact 7 225/45/17 91Y olarak sipariş verdim. Tanesi 5650 tl ye geldi vade farksız 4 taksit yaptık

Hocam internetten baktınız mı bu lastiğin fiyatlarına.
4750 - 4900 arası değişiyor.
Tamam lastikçi de kazansın bu işi yapıyor sonuçta ama lastik başına 900 tl, toplamda ise 3600 tl fark bana biraz fazla geldi.

Hayırlı olsun...
Kış sezonu falan diye mi fark bu kadar fazla acaba? Ankarada 4000, istanbulda 5650. 6600 tl fark yapar lastik setinde, 1 lastikten daha fazla fark

Yeni yıldan önce aynı lastiğin 4 adedini 20 000 aldım.Dün uzun yol yaptım yol tutuşu çok harika lastik sedece çukurlarda sarsıntıyı hissettiriyor gibi geldi bana

Evet fiyat biraz pahalı ama internet fiyatı ile lastikçi fiyatı aynı olmuyor diye biliyorum. montaj balans vs de içerisinde ekstradan bi para vermiycem.

internetten alma konusunda biraz çekimserim varsın biraz daha pahalı olsun ama karşımda bi muhattap olsun.

Geri