UBC ye yeni lastikler alacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba keyifli forumlar...

Aracımın üzerinde bulunan 225/45/17 lassa driveways lastikleri 2 sene 55 bin km boyunca kullandım artık değişmeleri gerekiyor

Continental premium contact

michelin premacy serisi

bu iki lastik arasında kaldım. konfor sessizlik ve yol tutuş önceliklerini baz aldığımızda hangisini tercih etmeliyim? birde istanbul avrupa yakası içerisinde bu lastikleri temin edebileceğim işini güzel yapan bir yer lazım. benim kendi lastikçim pirelli marka satıyor. açıkcası sosyal medyada karşıma çıkan bol bol gümleme videolarından sonra pirelli almaya çekiniyorum

Atatürk Oto Sanayi Birol Usta Michelin

Herkese merhaba keyifli forumlar...

Aracımın üzerinde bulunan 225/45/17 lassa driveways lastikleri 2 sene 55 bin km boyunca kullandım artık değişmeleri gerekiyor

Continental premium contact

michelin premacy serisi

bu iki lastik arasında kaldım. konfor sessizlik ve yol tutuş önceliklerini baz aldığımızda hangisini tercih etmeliyim? birde istanbul avrupa yakası içerisinde bu lastikleri temin edebileceğim işini güzel yapan bir yer lazım. benim kendi lastikçim pirelli marka satıyor. açıkcası sosyal medyada karşıma çıkan bol bol gümleme videolarından sonra pirelli almaya çekiniyorum
Ücret yetiyorsa Michelin Primacy 5 daha mantıklı olur gibi. Corsa aracımda E primacy serisi var ıslak zemin performansı iyi değil ondan şikayetçiyim ama yol tutuş, sessizlik açısından çok güzel. E primacy ile primacy 5 te az çok farklılıklar mevcut. Ancak michelin lastikler Türkiye yol şartlarına pek uygun olmadığından (daha yumuşak hamura ve farklı bileşime sahip) daha erken tükeniyor bunu unutmamak gerekiyor. Normalde lastikleri 70-80 bin km’den aşağı bitirmeyen birisi olarak e primacy 40 bin km deki aracımda gözle görülür şekilde eskidiği belli.

Continental çok güzel, kullanan herkeste şikayet duymadım alınabilir. Ben de kullandım hiçbir sorun yaşamadım ömrü 60 bin km üstündedir genelde. Ama fiyatları nedense bir anda fırladı gitti. Bundan dolayı gözümde düştü bir tık.

Bridgestone da yol tutuş açısından çok güzel lastiktir performansına hayran kalırsınız. Ancak uzun ömürlülük açısından çok da sağlam değil.

Daha düşük bütçeye fiyat performans olarak Hankook olabilir. Golfümde var çok memnunum. 15 bin km kullandım sessizlik ve konfor açısından güzel hissettiriyor.

Kendi tecrübelerim hepsi başkasının ağzından konuşmuyorum.

premacy 4 ler clio 5 aracımda fabrikasyon olarak gelmişti. dediğiniz gibi ıslak zeminde çok fazla kızaklama yapıyordu ama kuruda yol tutuşu harikaydı sessiz ve konforluydu araç 40 bin km civarındaydı %80 i bitmişti. senede 30 bin km civarı yol yapmam sebebi ile sanırım tercihimi continentalden yana kullanıcam

Ben bu siteden eski aracıma Goodyear lastik almıştım 2023 model. Lastikler yamuk ve bozuk çıkmıştı hepsi. O günden beridir internetten lastik almayı yasakladım.
Bende internetten lastik almaya pek yanaşmıyorum. en iyisi gidip görüp öyle almak

Bende internetten lastik almaya pek yanaşmıyorum. en iyisi gidip görüp öyle almak
Aynen öyle. Hani ben kötü tecrübe yaşadım diye geri kalanlar da kötü tecrübe yaşayacak diye bir kural yok. Size tavsiyem bir tane sağlam lastikçi bulun onunla çalışın. Çevrenizdeki, akrabalarınızdaki araçları da götürün biraz ara yapın. Size internetteki fiyatlardan veriyorlar. Ben öyle yapıyorum. Şimdi yakın arkadaş gibi olduk :)

Aynen öyle. Hani ben kötü tecrübe yaşadım diye geri kalanlar da kötü tecrübe yaşayacak diye bir kural yok. Size tavsiyem bir tane sağlam lastikçi bulun onunla çalışın. Çevrenizdeki, akrabalarınızdaki araçları da götürün biraz ara yapın. Size internetteki fiyatlardan veriyorlar. Ben öyle yapıyorum. Şimdi yakın arkadaş gibi olduk :)
Benim lastikçim işini iyi yapıyor akrabam hemde evime yakın ama pirelli den başka lastik satmıyo bende başka lastikçi bilmediğimden şaşırdım kaldım.

continental premium contact 7 istiyorum istanbul içi iyi bir yer lazım

Benim lastikçim işini iyi yapıyor akrabam hemde evime yakın ama pirelli den başka lastik satmıyo bende başka lastikçi bilmediğimden şaşırdım kaldım.

continental premium contact 7 istiyorum istanbul içi iyi bir yer lazım
Hocam sadece continental satan yerleri araştırın. Onlar piyasadan ve birçok sitede satılan lastiklerden daha uyguna veriyor. Örnek olsun diye söylüyorum Akrabamın cupra formentor aracına benim lastikçi bile dahi 13 bin TL fiyat verdiği yerde Ankara iskitlerde Sadece Continental satan lastik yeri 12750 bin TL den verdi. Size tavsiyem Continental a karar kıldıysanız bu tarz yerleri araştırın İstanbul’da. En uygunu bunlar veriyorlar. Tecrübeyle sabittir 👍🏻

Continental iyidir, Michelin'e hiçbir zaman ısınamadım memnun da kalmadım, bulabilirseniz yeni tarihli Goodyear F1 asym5 veya 6 da alabilirsiniz, konfor ve ses olarak özellikle asym 5, Continentalden çok daha iyi.

https://www.lastikcim.com.tr/lastik...contact-7-225-45-r17-91y-fr,3-313051?dot=2025

arkadaşlar bu site güvenilir mi? buradan daha önce alışveriş yapan var mı?
Merhabalar, bu siteden bu kış kışlık set aldım sorunsuz geldi ve çok yakın tarihli üretimdi..
Ben de paylaşayım deneyimimi bu siteyle ilgili. 2023 yılında aracımıza lastik aldık 2 tane, o zaman bir tanesi geldi diğeri kargoda aktarmada kaldı bilmemne standart kargo saçmalıkları. 1 gün bekledik gelir belki diye, gelmeyince siteyle iletişime geçtik anlattık durumu ertesi gün yeniden kargolama yaptılar hiç bekletmeden. Şahsen hizmetlerinden çok memnun kaldım, piyasaya göre de fiyatları uygundu.

Şayet Michelin düşünürsen;
Fatih Akdeniz cd girişinde MTM Michelin bayisi var oradan da fiyat alırsın…

https://www.lastikcim.com.tr/lastik...contact-7-225-45-r17-91y-fr,3-313051?dot=2025

arkadaşlar bu site güvenilir mi? buradan daha önce alışveriş yapan var mı?
Ben şuan kullandığım lastikleri ve önceki siparişlerimde bu siteyi kullanmıştım. sorun olmadı. belirtilen tarihli gönderiyorlar.
Tercih konusunda ben michelin p4 aldım 2 yıl önce memnunum açıkcası. ama diğer arkadaşların söylediği gibi 30-40 binde ömrünü tamamlıyor. diş derinliği olarak olmasa da sertleşiyor 2 bucuk yıl önce aldığım lastiği önümüzdeki yaz da kullanıp yenileyeceğim. (kışın kış lastiği kullanıyorum)

Geri