Yaz Lastiği Önerisi

İsim
Eniscan
Araç
Golf 7.5
Herkese Merhaba, Aracım golf 7.5 mevcut lastiğim michelin pilot sport 5 şu anki lastiklerden çok memnunum ancak lastik ömrü ve lastiğin çabuk yıpranmasından dolayı farklı marka lastik almak istiyorum. Mevcut Ebatlarım 225/45/17 Benim için öncelik konfor ve yol tutuş. Önerilerinizi bekliyorum.

225 45 17 de çok çeşit lastik var. Michelin yerine Continental alınabilir, daha uzun ömürlü, bence TR şartlarına daha uygun Michelin e göre. Daha uygun fiyatlı olsun derseniz Nexen N fera sport baya satıyor bildiğim kadarıyla. Onun dışında Hankook da güzeldir.

Continental premium contact 7 öneririm michelin premacy seriside güzel kalitelidir lakin türkiye şartlarına pek uygun değil hamuru yumuşak olduğu için diğer lastiklere göre 1 tık erken bitiyor.

Merhaba, bende 225/40/18 var Goodyear F1 Asymetric 6 kullanıyorum yol tutuşu ıslak-kuru da gayet iyi 17 için de tavsiye ederim. Michelin birinci sıra ama hem yol tutuş hem de ömür konusunda iyi olsun diyorsanız bu modeli tavsiye ederim

Herkese Merhaba, Aracım golf 7.5 mevcut lastiğim michelin pilot sport 5 şu anki lastiklerden çok memnunum ancak lastik ömrü ve lastiğin çabuk yıpranmasından dolayı farklı marka lastik almak istiyorum. Mevcut Ebatlarım 225/45/17 Benim için öncelik konfor ve yol tutuş. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, continental premium contact 7 tavsiye ederim ama dayanıklılık iyileşirken, konfordan feragat edeceksiniz. michelin p4 kullanıyorum. sakin kullanan birisiyim. kış lastiği de kullanıyorum. yaz lastikleri soğuk havaya maruz kalınca da çabuk sertleşebiliyor.

ben 2026 üretim pilot sport 5 bekliyorum şahsen

Geri