Xcorpit39 Katılımcı Üye Katılım 19 Tem 2023 Mesajlar 1,047 Tepkime puanı 1,078 Konum İstanbul İsim Onur Araç Golf 8,5 + Porsche 911 24 Ocak 2026 #16 caglar_61 dedi: Bu ses tam olarak nasıl bir ses bendeki farklı bi ses mi acaba Genişletmek için tıkla ... Dm numaranı verirsen video atarım sana
caglar_61 dedi: Bu ses tam olarak nasıl bir ses bendeki farklı bi ses mi acaba Genişletmek için tıkla ... Dm numaranı verirsen video atarım sana
H hasko Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 35 Tepkime puanı 19 Konum Kırşehir İsim Hasan Araç Golf 8.5 24 Ocak 2026 #17 Şanzımanla alakalı bir sorun değil.Körüklerle alakalı benim araçta da vardı azaldı.Aman bunun için şanzıman indirmeyin sağlam şanzımanı da bozarlar
Şanzımanla alakalı bir sorun değil.Körüklerle alakalı benim araçta da vardı azaldı.Aman bunun için şanzıman indirmeyin sağlam şanzımanı da bozarlar
superkartal Katılım 26 May 2019 Mesajlar 242 Tepkime puanı 229 Konum Balıkesir - Kütahya İsim Caner Ö. Araç Golf 8.5 Impression 1.5 TSI 24 Ocak 2026 #18 Benim Impression da başlarda vardı, TOFAŞlarda olur böyle hafif uğultu ona benzer, dönüşlerde oluyordu. Araç 13 bine geldi. Herhangi bir ses kalmadı. Ses ne kadar rahatsız edici düzeyde bilmiyorum ama şanzıman kaynaklı mı emin miyiz? Yukarda dedikleri gibi olanı da bozmasınlar.
Benim Impression da başlarda vardı, TOFAŞlarda olur böyle hafif uğultu ona benzer, dönüşlerde oluyordu. Araç 13 bine geldi. Herhangi bir ses kalmadı. Ses ne kadar rahatsız edici düzeyde bilmiyorum ama şanzıman kaynaklı mı emin miyiz? Yukarda dedikleri gibi olanı da bozmasınlar.