Anahtar Çok Zor Kilitliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Emir
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Life DSG 2025 Beyaz
Herkese selamlar,
Aralık ayında aldığım Golf Life paket araçta keyless özelliğini açtım (kapıdan dokunmaya gerek kalmadan açılıyor/kapanıyor) fakat araç bazen ben uzaklaşırken kapanmıyor, bu durum canımı sıkmaya başladı. Bu sabah yaşadım bu problemi ve anahtarla kapatmaya çalıştım fakat kapatamadım algılamadı çünkü. Mesafem de çok değil maksimum 3-4 metredir, anahtara basarken baktığımda kırmızı ışık yanıyor onda bi problem yok ama nedendir bilemedim aracı bir türlü kapatamadım. Pille mi alakalıdır? Panasonic 2032 takılı şu an anahtarda, pil fabrikasyon ben değiştirmedim zaten 1 ay olmadı aracı alalı :D

Herkese selamlar,
Aralık ayında aldığım Golf Life paket araçta keyless özelliğini açtım (kapıdan dokunmaya gerek kalmadan açılıyor/kapanıyor) fakat araç bazen ben uzaklaşırken kapanmıyor, bu durum canımı sıkmaya başladı. Bu sabah yaşadım bu problemi ve anahtarla kapatmaya çalıştım fakat kapatamadım algılamadı çünkü. Mesafem de çok değil maksimum 3-4 metredir, anahtara basarken baktığımda kırmızı ışık yanıyor onda bi problem yok ama nedendir bilemedim aracı bir türlü kapatamadım. Pille mi alakalıdır? Panasonic 2032 takılı şu an anahtarda, pil fabrikasyon ben değiştirmedim zaten 1 ay olmadı aracı alalı :D

Benzerini yaşıyorum bazen ben de. 1 aylık arabanın anahtarının da pili zayıf değildir diye değiştirmiyorum ama bazen basıyorum basıyorum kapanmıyor.

Benzerini yaşıyorum bazen ben de. 1 aylık arabanın anahtarının da pili zayıf değildir diye değiştirmiyorum ama bazen basıyorum basıyorum kapanmıyor.
Tam olarak aynı durumdayız o zaman, napcaz bunu ya :D Pilden olsa kırmızı ışık yanmaz diye düşünüyorum ayrıca..

golf 8de de yaşıyordum bunu bazen hala çözememişler. benim araçta; kilidi açmak için yaklaşınca açıyor, kilitlemek için de kapı koluna dokunuyorum. şu zamana kadar 1 2 kez çalışmadı sanırım.

evet aynı sorun bende de var dostlar golf 8 life 2021 model aracım , problemi bilen var mı ?

Herkese selamlar,
bu sebeple varta pille değiştirdim.Değişen bişey olmadı.aynı durumdayız. Yakınlaşırken acılma iyi kötü çalışıyorda uzaklaşırken kilitleme hiç sağlıklı değil

2021 model araçlara güncelleme yapılıyor mu acaba ?

golf 8de de yaşıyordum bunu bazen hala çözememişler. benim araçta; kilidi açmak için yaklaşınca açıyor, kilitlemek için de kapı koluna dokunuyorum. şu zamana kadar 1 2 kez çalışmadı sanırım.
Aslında golf 7deki sisteme ellemeseler gayet iyiydi. 1kmden acıp kapatıyordum

Hocam anahtarla telefon aynı cepteyse bazen sinyal karışabiliyor clio 5 aracımda bi kaç kere başıma geldi. golf için bir şey diyemiycem

Yanında başka araçlar varsa ondan etkileniyor diye düşünüyordum alakası yokmuş,
Pili değiştim onunla da alakası yokmuş.

Sonuç: Evet bazen kilitlemiyor. Uzaklaşırken mutlaka dikkat etmek gerekiyor.

Stellantis grubu araçlar bu konuda çok iyi.
Anahtar hem çok uzak mesafelerden alıyor, hem de keyless kilitleme kararlı çalışıyor, pili de 1.5 senedir aynı. Belki fabrikanın taktığı pil bile olabilir. Eğer öyleyse 3 yılı devirdi.

farklı bi konuda yazmıştım golf 8.5 ta 1.5 yılın sonunda pil azaldığında uzaklaşırken çok bariz nerdeyse her defasında kilitlememeye başlayınca pili değiştirdim düzeldi.

araçtan inip direkt uzaklaştığımda kesinlikle kilitliyor. bagajla bi işim olursa inip bagajdan eşya aldım vs. öyle uzaklaştım diyelim bazen kilitlemediği oluyor sebebi anlayamadım. bidaha böyle yapması durumunda kilitlemeden eve çıkmayı düşünüyorum kilitlermi sonra acaba diye ama deneyemedim henüz :)

Son düzenleme:

farklı bi konuda yazmıştım golf 8.5 ta 1.5 yılın sonunda pil azaldığında uzaklaşırken çok bariz nerdeyse her defasında kilitlememeye başlayınca pili değiştirdim düzeldi.

araçtan inip direkt uzaklaştığımda kesinlikle kilitliyor. bagajla bi işim olursa inip bagajdan eşya aldım vs. öyle uzaklaşma diyelim bazen kilitlemediği oluyor sebebi anlayamadım. bidaha böyle yapması durumunda kilitlemeden eve çıkmayı düşünüyorum kilitlermi sonra acaba diye ama deneyemedim henüz :)
O dediğiniz durumda kilitlemez bence. Ama şöyle bir şey oluyordu araçı uzaktan açtın ama kapıları açmadın bi süre sonra kilitliyor.

Geri