Spor Yay Önerisi

İsim
furkan
Araç
golf
Merhabalar,
Aracım 2016 model 1.2TSI 110 Manuel
Aracıma 18 proteria jant taktım 225/40/18 lastikler ile
Aracıma spor yay taktırmayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı olur basık Tofaş gibi olsun istemiyorum.
Fikirlerinize açığım..

Ekli dosyalar

• IMG_1028.jpeg
    IMG_1028.jpeg
    209.5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1027.jpeg
    IMG_1027.jpeg
    298.6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9068.jpeg
    IMG_9068.jpeg
    272.9 KB · Görüntüleme: 25

Eibach 45e 40mm olanı amartisörleri çok bozar mı fazla basar mı
XT yay hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

Hocam aynı model aracımda yaklaşık 5-6 yıldır ve 70-80k km eibach 35 spor yay kullandım. Görüntü gayet güzeldi fakat orjinale göre sekiyordu araç. Konfor konusunda illa ki olumsuz etkisi oluyor ama tamamen törpülemiyor. Altını da nadiren sürttüm. Bende 17 inç jant vardı. Şu an orjinale döndüm.

Yay işi çok eskide kaldı, artik coilover lar var. Coil tavsiye ederim istediğiniz yüksekliği ayarlayabilirsiniz.

215 45 17 lastik ile sürtme vs olmadan konfor da bozulmadan kullanırsınız bende var şu anda hiçbir sıkıntı olmuyor görüntü de gayet hoş

Yayda bilinen markaların dışına çıkmayın xt yay yaramaz.
Coilover lar çok pahalı normal sürücünün ayıracağı bütçenin çok üzerinde .
40/45 mm yay stok amortisör için fazla stres oluşturur tavsiyem maksimum 35 mm yay olabilir.
En çok tercih edilen ve en çok olumlu yorum alan eibach prokit yaydır. Araca özel yaylar üretir, yay kodları vardır. Aracın ağırlığına motoruna arka aksına göre takılacak yaylar değişiktir.
Yay denemek istiyorsanız deneyiniz , memnun kalmazsanız stok hale dönersiniz yayıda satarsınız.

Teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için eibach pro kit sipariş ettik bakalım neler oluyor

Geri