Golf7 Comfortline aracima highline multimedya takacagim

İsim
Emre
Araç
Golf7 1.6TDI
merhabalar herkese aracim 2013 comfort bt ozelligi olmayan multimedya mevcut aracimda ve ünite yok araçta bi arkadaşta asagiya biraktigim multimedyayi buldum orjinal aracimda unite olmadigi icin unitesiz bir sekilde bunu calistirabilir miyim bir de bunda carplay ozelligi yokmus carplayi aktif hale getirme şansı var mi bunlarin IMG_0773.png

Ünite ekran çerçeve kablo tesisiat usb almanız almanız lazım fiyatı cihazın özelliklerine göre değişir .Ayrıca torpido ünite yuvası lazım.ünitsiz tek ekran çalışmaz

merhabalar herkese aracim 2013 comfort bt ozelligi olmayan multimedya mevcut aracimda ve ünite yok araçta bi arkadaşta asagiya biraktigim multimedyayi buldum orjinal aracimda unite olmadigi icin unitesiz bir sekilde bunu calistirabilir miyim bir de bunda carplay ozelligi yokmus carplayi aktif hale getirme şansı var mi bunlarin IMG_0773.png
İnsta bora_kaya yazarsan yardımcı olmaya çalışırım

Bir multimedyadan beklentin nedir hocam ? Ona göre bilgi verelim karar verin..

Geri