Aynı cihazdan bende de var rcd330 dışında en uygun nasıl carplay sahibi olabilirim? (Android ürünler haricinde)Cihaz desteklemiyor acilamaz
Aynı cihazdan bende de var rcd330 dışında en uygun nasıl carplay sahibi olabilirim? (Android ürünler haricinde)
Her şey dahil mi ve yardımcı olabiliyor musunuz?Hocam düzgün ve full acik bir ünite için yaklasik 20bin i gözden cikaracan
Ornek
3Q0 035 824C
Çok teşekkür ederim yarın müsait bir zamanda ararım.Hocam waatsap tan yazın yada arayın beni size hepsini anlatayım ona göre bakarsınız hiç değilse kafanız rahat ve emin bir şekilde devam edersiniz
0539 258 50 14
Merhabalar, aracımda carplay mevcut ama youtube video oynatma özelliği yok. İnterntte satılan kablosuz carplay ürünü satın alsam telefondaki görüntüyü direkt olarak aktarabilir miyim?
Yada nasıl video oynatabilirim multimedyayı değiştirmeden bilgisi olan var mı konuyla ilgili?
128GB kapasite ne için tam olarak bilmediğim için soruyorum. ektra bir şey yüklersem diye mi?Merhaba
1.000 tl civarına satilan kablosuz aparatlar video oynatmaz sadece kablosuza cevirir
Linkfeki gibi android box cihazlar ile netflix YouTube vb herseyi yapabilirsiniz
Carlinkit Tbox Max Ambient Android 13.0 Carplay 8 GB RAM 128 GB Kapasite ile Ekran Boyutu
https://app.hb.biz/6hZLdnkP5EzA
linkdeki 8-128 gb oldugu icin pahali
4-64 gb olanlar biraz daha uygundur isinizi gorebilir butce kisitli ise 8-128 en iyisidir
128GB kapasite ne için tam olarak bilmediğim için soruyorum. ektra bir şey yüklersem diye mi?
Alınır o zaman bu ya tam istediğim bu çok teşekkür ederimEvet
Uygulama indirme video klip muzik vb.. yukleme kapasitesi