Car-ayarlar-açma kapatma- otomatik kilitle seçeneği işaretli mi bakabilir misiniz değerli Hocam.Araç hareket ettiğinde kapılar kilitleniyordu artık kilitlenmez oldu neden olur bu durum menüdende bakmadım ekranda bi ayarı mı var?

Car-ayarlar-açma kapatma- otomatik kilitle seçeneği işaretli mi bakabilir misiniz değerli Hocam.Araç hareket ettiğinde kapılar kilitleniyordu artık kilitlenmez oldu neden olur bu durum menüdende bakmadım ekranda bi ayarı mı var?
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun hocam. İşte medeniyet işte insanlarımız.
Serdar hocam rötüş benim işim,meslek sahibi oldum bu ufak tefek rötüş yapmaktan,daha sonra işi büyütüp fırınlı boya işine el atarımGeçmiş olsun hocam. İşte medeniyet işte insanlarımız.
Ütü izindeki boya atmasına rötuş yapmalısınız.
Kapıyı çarptınız derseniz eliyle siler yaban &:Geçmiş olsun.
İnsanların bu kadar dikkatsiz olamayacaklarını, kasten özellikle dikkatsiz davrandıklarını düşünür oldum.
Hadi biz normalden fazla titiziz kabul edilyorum.
Bunlar da normalden fazla rahat. Ben de hep görüyorum kapıları sanki çöldeymiş gibi açıp kapatıyorlar. Kapı nereye gitmiş nereye çarpmış umrunda değil.
Eğitim, görgü, karşıdakine saygı gerek.
Hocam orjinali efb diye geçiyor. Üzerinde de öyle yazar muhtemelen. Siz agm alabilirsiniz daha dayanıklı olduğu için.Günaydın.. Sabah İşe Gidecekken Arabanın Aküsünü Bittiği Uyarısı Aldım.. Arabam 2013 12.TSI Manuel.. Start-Stop olan Araçların Aküsünün Farklı Olduğunu Duymuştum.. Acaba Herhangi Bir Akü Markası Öneren Veya Uyumlu Olacak Akünün Özelliklerini Bilen Varsa Yardımcı Olursa Çok Sevinirim.. Bende Ona Göre Bir Araştırma Yapıp Doğru Olanı Taktırmayı Düşünüyorum.. Teşekkürler..
Çok Teşekkür Ederim.. Servisten 60 Amper AGM Varta Önerdiler..Hocam orjinali efb diye geçiyor. Üzerinde de öyle yazar muhtemelen. Siz agm alabilirsiniz daha dayanıklı olduğu için.
Teşekkürler.. Şimdi Bakıyorum..@mystcblue Selam, Akünün kılıfını açıp bakın akünün parça numarası orda yazmaktadır., Ayrıca aşşağıda link'ini verdiğim konuyu incelerseniz akü hakkında tüm detaylar mevcut., Tavsiyem orjinal aküden şaşmamanız., veya Varta AGM tipi (alman malı olanı yerli malı olan değil) bakın derim., son olarak fabrikanın taktığı akünün volt, Ah vs.. değerlerden şaşmayın akünüzün üzerinde hangi volt Ah değeri varsa o değerlerde almanız yararınıza olacaktır.,
ilgili konu;
Merhaba Hocam.Arkadaşlar merhaba.
Gectigimiz pazar gecesi bir yaşlı bir hasta taşırken sağ ön koltuğa idrar sızdı.Deterjanla ertesi gün sildim ve iz çıktı lakin hafiften koku kaldı.Koltuğun kumaş döşemesini söküp süngeri halı yıkama makinası ile yıkamak istiyorum hatta 2. yıkama suyuna parfümde ekleyip kokudan komple kurtulmak istiyorum fakat hiç koltuk döşemesi sökmedigimden kararsız kaldım.Sadece oturulan kısıma bulaştı.Buranın döşeme kumaşını sökmek kolaymıdır ve söküp taktıktan sonra koltukta potluk felan olur mu?