@thelordof aslında sistem olması gerektiği gibi çalışmış duruyor. 4'lüler yanıyor araç duruyor ve acil durumda dikkat çekmesi için korna çalıyor. Sisteme göre bunlar olmadan önce araç sesli ikaz veriyor, sesli ikaz artıyor, emin olmamakla beraber anlık sert fren dokunuşları ile sürücüyü sarsıyor. Hatta gergi sistemi olan emniyet kemeri varsa da onu gerip bırakarak da uyarı veriyor. Bu araçta kaza olmadan önce sanırım kullanıcı da aracı tekrar çalıştırmaya çalışmış. Çünkü farlar ayar yapıyor videoda. Videonun öncesini de paylaşsaymış keşke o zaman ne olduğunu anlardık.Bir kısım kişi araç kendisi birden durdu diyor bir kısım kişide araç uyarı verdi sürücü tepki vermeyince araçta acil durum asistanı devreye girdi diyerek durdu diyor.
Evet videoda aracı kapatıp açmış. Sürücü sistemi tam bilmediğinden görsel ve sesli bildirimde ne yapacağını şaşırdı herhalde. Araç doğal olarak kademeli fren yapınca panik seviyesi arttı belki de.@thelordof aslında sistem olması gerektiği gibi çalışmış duruyor. 4'lüler yanıyor araç duruyor ve acil durumda dikkat çekmesi için korna çalıyor. Sisteme göre bunlar olmadan önce araç sesli ikaz veriyor, sesli ikaz artıyor, emin olmamakla beraber anlık sert fren dokunuşları ile sürücüyü sarsıyor. Hatta gergi sistemi olan emniyet kemeri varsa da onu gerip bırakarak da uyarı veriyor. Bu araçta kaza olmadan önce sanırım kullanıcı da aracı tekrar çalıştırmaya çalışmış. Çünkü farlar ayar yapıyor videoda. Videonun öncesini de paylaşsaymış keşke o zaman ne olduğunu anlardık.
Muhtemelen. Aldığın arabanın ne işe yaradığını bilmemek de çok garip geliyor bana. Ben ilk gün her şeyi kurcaladım bir sürü video izledim. Senin araban abi yıllarca binecen öğren bı zahmet.Evet videoda aracı kapatıp açmış. Sürücü sistemi tam bilmediğinden görsel ve sesli bildirimde ne yapacağını şaşırdı herhalde. Araç doğal olarak kademeli fren yapınca panik seviyesi arttı belki de.
Bende az önce bir video izledim, araç sesli ve kornalı uyarı veriyor, sonrasında duruyor, aslında araçta herhangi bir sorun yokmuş.Muhtemelen. Aldığın arabanın ne işe yaradığını bilmemek de çok garip geliyor bana. Ben ilk gün her şeyi kurcaladım bir sürü video izledim. Senin araban abi yıllarca binecen öğren bı zahmet.
Bence değil %100 bunlar travel assist açtı elini direksiyondan çekti. Direksiyon ellenmeyince de araç böyle yaptı
Benim dediğim şekilde yaşandığı üzerine bahse girerim. Araç direksiyona dokununca her türlü kapar uyarıyı. Bu cahil arkadaş atraksiyona girmek yerine böm böm bakmış.Bende az önce bir video izledim, araç sesli ve kornalı uyarı veriyor, sonrasında duruyor, aslında araçta herhangi bir sorun yokmuş.