ANA KONU

@yer_ucagi_34 hocam nasip kısmet. Siz aracınızı değiştirmek mi istiyorsunuz. Benim de aklımda olur eğer böyle bir düşünceniz varsa. Bence size 320 ied daha bi yakışır  :'(
Sağolun hocam. :('  F30 kasayı çok beğeniyorum ama artık çok eskidi kasa olarak.

Öyle satıp yeni araç alma planımız yok fakat kafa kafaya temiz bir W205, W212FL veya F10 denk gelse düşünebiliriz. :)

Zaten ilanı da takas amaçlı açmıştım fakat bayağı bir ev takası geldi bi bu Merso gelebildi. X(

• Beğen
Tepkiler: Nfk

Sağolun hocam. :('  F30 kasayı çok beğeniyorum ama artık çok eskidi kasa olarak.

Öyle satıp yeni araç alma planımız yok fakat kafa kafaya temiz bir W205, W212FL veya F10 denk gelse düşünebiliriz. :)

Zaten ilanı da takas amaçlı açmıştım fakat bayağı bir ev takası geldi bi bu Merso gelebildi. X(
Kelepir düğün salonu. Salonla takası da bize gösterdiniz ya bi yaşıma daha girdim  8D

@yer_ucagi_34 563330305 hocam araç bu olabilir mi ? 
Hocam helal olsun valla. &:

Adam bana ilanı atmamıştı, ama ilan bu. İsim aynı. :)

Ama araba jantlar dışında tam istediğim gibi. Ama abimiz takas fiyatını yükseltmeyi unutmamış tabi. İlanı neden atmadığı belli oldu. &:

• Beğen
Kelepir düğün salonu. Salonla takası da bize gösterdiniz ya bi yaşıma daha girdim  8D
Özellikle sadece W205 C kasa ve W212FL E kasa Mercedes ile takas olabilir yazmama rağmen alakasız her türlü takas geldi. 8D

• Beğen
Hocam helal olsun valla. &:

Adam bana ilanı atmamıştı, ama ilan bu. İsim aynı. :)

Ama araba jantlar dışında tam istediğim gibi. Ama abimiz takas fiyatını yükseltmeyi unutmamış tabi. İlanı neden atmadığı belli oldu. &:
Hocam aynen jantlar o kasaya çok sırıtmış.  >:

yalnız aracın içi nedir öyle deluxe otel gibi  s=s15

Hocam aynen jantlar o kasaya çok sırıtmış.  >:

yalnız aracın içi nedir öyle deluxe otel gibi  s=s15
Araç mükemmel hocam ya. Araba hayatımız boyunca kendi araçlarımız içinde kullandığımız en donanımlı araç Golf 7 Comfortline olunca bu bizim için doruk noktası bir araç. &:

EditionE zaten dolu bir paket bu araç bir de özel sipariş anladığım kadarıyla.

2 hasar kaydı varmış ama pek önemi yok. Mercedes'e göre bir şey ifade etmeyen rakamlar.

W212FL çok istediğim bir araç ama çok çok zorlamamız lazım bu araç için.

Bunu alıp bir de Noyan gibi 06 NY 321'i andıran özel plaka yapacaksın. 34 OMR olsa onun peşine düşerim de yok diye biliyorum. &:

Bu arada mesajlarınızı beğenemiyorum kusura bakmayın, günlük beğenme limiti dolmuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Merhaba arkadaşlar. Yıllardır sesimi çıkartmadan takip ederim bu grubu bugün yazmak nasip oldu. Arabayı otopark kolonuna sürttüm kapıdan başlıyor arkaya kadar gidiyor nerdeyse. Fotoları atacağım bana akıl verin nolur gözlerim yaşlı fotoğrafa bakıyorum
bf13cf749bcd917d2ae5050ac14a77a9.jpg
38b4329b56ac71fec554f2b79a8a93a9.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni bir kaza ile karşınızdayım

Az önce çevre yolunda orta şeritten giderken sağ şeritten bir kamyonet önüme çıktı ve sağ tarafı kurtaramadım. Ayna ve kapı kolu dışında birşey görünmüyor şimdilik. 
Ramazan hızlı başladı gene

/monthly_2018_05/image.thumb.jpg.eb66e1fbb09b01d4d9b6f6ae197afacf.jpg
Geçmiş olsun.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

@Nfk Hocam o kadar konuştuk konuştuk ilanı atmadım size. &:

Birazdan über fiyatlı ilanımın ss'leri geliyor.

Only W205 Mercedes takas olur. &:  

Şöyle kafa kafaya 60-70 bin KM'de W205 C180 AMG veya Exclusive denk getirsem bir dk durdurmam bizim Bismillah Paketi. 

• Beğen
@Nfk Hocam o kadar konuştuk konuştuk ilanı atmadım size. &:

Birazdan über fiyatlı ilanımın ss'leri geliyor.

Only W205 Mercedes takas olur. &:  

Şöyle kafa kafaya 60-70 bin KM'de W205 C180 AMG veya Exclusive denk getirsem bir dk durdurmam bizim Bismillah Paketi. 
Bekliyorum hocam  :'(

@ufuli61 Merhaba öncelikle geçmiş olsun.

Hasarı net olarak görebilmek için özellikle sağ arka kapıda pasta polisaj ve cila ile üstteki çizik ve boya kalıntılarının alınması gerek. Derin çizik kalırsa ince işçilikle rötuş yapılabilir. Çamurluk daha fazla hasar almış üzerindeki boya kalıntıları pasta polisajla geçer gibi görünüyor fakat çamurluk için işinin ehli bir göçükçüden fikir almalısınız. Çamurluk çizgisinde göçük oluştuğu için çizgi hattı yerine gelir mi birkaç yerden fikir almanız yararınıza olacaktır. Canınızı sıkmayın büyük bir hasar değil halledilmeyecek birşey yok. Önemli olan aracınızı emin ellere emanet etmeniz. 

Allah daha büyük kazalardan korusun. Kazasız belasız sürüşler.

[mention=458]ufuli61[/mention] Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Hasarı net olarak görebilmek için özellikle sağ arka kapıda pasta polisaj ve cila ile üstteki çizik ve boya kalıntılarının alınması gerek. Derin çizik kalırsa ince işçilikle rötuş yapılabilir. Çamurluk daha fazla hasar almış üzerindeki boya kalıntıları pasta polisajla geçer gibi görünüyor fakat çamurluk için işinin ehli bir göçükçüden fikir almalısınız. Çamurluk çizgisinde göçük oluştuğu için çizgi hattı yerine gelir mi birkaç yerden fikir almanız yararınıza olacaktır. Canınızı sıkmayın büyük bir hasar değil halledilmeyecek birşey yok. Önemli olan aracınızı emin ellere emanet etmeniz. 

Allah daha büyük kazalardan korusun. Kazasız belasız sürüşler.
Çok sağ olun. Bu olaydan sonra Google'da aratmadığım şey kalmadı. Kasko kullanarak serviste mi yaptırmalıyım yoksa ehil bir ustada mı? Kasko kullanmaz isem ne kadar ücret çıkar sizce. Hallolur inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ufuli61 kasko kullanıp serviste yaptırırsanız her iki parça da boyanır. Benim fikrim işini iyi yapan birkaç göçükçüden bilgi alın ücret çok çıkmazsa kendiniz yaptırın fakat yüksek bir ücret talep edilirse o zaman kaskodan yaptırırsınız. 

@Emergency @scknklc @Nfk@Alperen099

Hocam Youtube yatırımlarımız devam ediyor. Eskiden aldığım Nokia E72 Telefon’un kutusundan çıkan vantuz yerine bununla kamerayı ortaya sabitleyerek çekim yaparım artık. &:

Vantuzu da ön camın sağ alt köşesine sabitleyerek oradan da 4S ile kendimi çeken 2. kamera yapabilirim. s=bigstar

36BF1025-6669-48E2-904A-DE422CBA0F29.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri