ANA KONU

Aslında tamamının deri olması da ne kadar iyi oldu bilinmez, deri kumaş kombinasyonu nu da beğenen çok kişi vardır, lakin temizlenme kolaylığı bakımından deri güzel oluyor, kol dayama da ter izi kaliyor vs silsen su kireç lekesi hep iz yapıyor😄😄

İyi bayramlar herkese. Plaka aydınlatmalarımı lede çevirmek istiyorum orijinalleri uçuk fiyatlarda olduğundan ve aliexpress gibi yurtdışı alışveriş sitelerinin uzun kargolama sürecinden dolayı. Sizlerden kullanmış ve memnun olduğunuz led ampul ilanlarını rica ediyorum. Teşekkürler.

Pazartesi günü kesinleşecek ancak

Bayiden 0 km plakalı

1.4 TSI DSG 125 Beygir

Highline 

Orman Yeşili

Panoramik cam tavanlı

146 bin

IOS uygulaması bugün sorun verdi telefondan foruma hiç giremedim

Herkese iyi akşamlar 2014 model golf 7 sis lambası ampulleri h kaç bilen varmı

IOS uygulaması bugün sorun verdi telefondan foruma hiç giremedim
Değerli Hocam uygulamada biraz sorun oluştu. Sizler Tapatalk kullanarak Forum sayfamıza  daha saglıklı giriş yapabilirsiniz.  biraz Geç cevap için  kusura bakmayın :)   :'(

SEAT  1.6 tdi  LEON  manuel vites olayına nokta koymuş. fiyat listesinden çıkarmışlar. Belki devamı golf TDİ manuel  sonlanmasıyla  devam eder.   büyük ihtimal  manuelciler  2 yıl bitince   garanti /iyi niyet esaretini  tınlamayıp servislerden   kaçıp firar ediyorlardı. servislere haraç getirisi olmayan manueller  tarih olur bu taktikle. 

Resimdeki cihazı aldım şuan aracı da takılı ama navigasyona tıkladığımda sd car yüklü değil yanıtı aldım sd karta navigasyon mu yüklemem lazım yardım edermisiniz?

49AB5507-7455-487F-8A30-16B79D955A10.jpeg

@Savatage vw bu dsg ye adam akıllı bir çözüm üretmezse biz de başka markalara yöneliriz ne yapalım, merak ettiğim bir konu da bu bmw ta da mercedes otomatiklerinde de aracı p konumunda terk edin vs kronik sorunlar var mı

Geri