Hocam dijon yıllardır çok hoşuma giden bir jant. Golfümde sahip olamadım belki a3'e alırım diye düşünüyordum. Alternatifi diğer jantları da pek beğenemedim. Sizin öneriniz var ise alabilirim.Dijondan ziyade audinin başka jantlarına baksanız daha güzel olmaz mı?
Dijon golfte güzel a3e golf jantı takmak nedense bende iyi bir his uyandırmadı. A3 hakkında pek bilgi sahibi değilim ama sline paket olanlardaki jantlar güzel görünüyor.Hocam dijon yıllardır çok hoşuma giden bir jant. Golfümde sahip olamadım belki a3'e alırım diye düşünüyordum. Alternatifi diğer jantları da pek beğenemedim. Sizin öneriniz var ise alabilirim.
abi merhaba ? uzun zaman sonra bu fotoyu burda görmek sevindirdi beni ?
Seni burada görmekte bizi sevindirdi Abiabi merhaba ? uzun zaman sonra bu fotoyu burda görmek sevindirdi beni ?
dostlar arasına hoş geldiniz.UWAis arkadaşın daveti üzerine aranıza katıldım.
Aracım 17.11.2017 de Ankara Şaşmaz Doğuştan teslim aldığım 1.6 TDİ DSG Highline GOLF. Ankara dan katılıyorum. Bilgi paylaşımı için buradayım, tüm GOLF severlere merhaba.
Değerli Çınar Yusuf HocamUWAis arkadaşın daveti üzerine aranıza katıldım.
Aracım 17.11.2017 de Ankara Şaşmaz Doğuştan teslim aldığım 1.6 TDİ DSG Highline GOLF. Ankara dan katılıyorum. Bilgi paylaşımı için buradayım, tüm GOLF severlere merhaba.
Sen her zaman gönlümüzde baş köşedesin Golf Aşığı Yasin Hocam.abi merhaba ? uzun zaman sonra bu fotoyu burda görmek sevindirdi beni ?
Aramıza Hoşgeldiniz Hocam. Aracınız Hayırlı olsun.UWAis arkadaşın daveti üzerine aranıza katıldım.
DijonHerkes bir Yantır gidiyor
Bu jantin adı nedir?
/monthly_2017_11/20171122_140151.thumb.jpg.5f5855788a60425bdb9cd9835394ae3f.jpg