ANA KONU

merhaba arkadaşlar ben bi kaç güne golf 1.6 TDİ midline plus alıyorum inşallah. Araçta en çok eksik gelen özellik bana göre Bluetooth olmaması. Bunun için araç kiti almak istiyorum hem şarj için kullanabileceğim hende Bluetooth özelliğini kullanabileceğim bu konuda önerilerinizi istiyorum çok pahallı bişey almak istemiyorum maksimum 100 150 civarı bişey istiyorum

merhaba arkadaşlar ben bi kaç güne golf 1.6 TDİ midline plus alıyorum inşallah. Araçta en çok eksik gelen özellik bana göre Bluetooth olmaması. Bunun için araç kiti almak istiyorum hem şarj için kullanabileceğim hende Bluetooth özelliğini kullanabileceğim bu konuda önerilerinizi istiyorum çok pahallı bişey almak istemiyorum maksimum 100 150 civarı bişey istiyorum
Hocam 500tl civarına çinden gelen 6.5 ekranlardan alın. Kitler çok sağlıklı değil.

variantı  tam 1 seneye yakın bekledim gelmedi.şimdi geliyomuş 1 aylık arabayı sattıracaklar....

Öncelikle selamlar. Golf 6 alalı 1buçuk hafta oluyor. Şikayetime gelecek olursak aracı geri vitese taktığımda carrt şeklinde dişli sesi geliyor. Önceki caddy aracımızda da geliyordu yani tüm arabalarda gelir bu ses illaki. Ama baskı balata bariz yeni gibi duruyor dipten kavrıyor. Acaba ben mi debriyaja tam basamıyorum ? Yoksa bu carrt sesi normal bir durum mu ? Malum 2007 caddyden 2012 golfe geçince insan bi passat konforu falan bekliyor galiba  :D  Yardımcı olabilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bugün farkettım benim araçın direksiyonu düz tutunca arac düz gitmiyor..geçenlerde önleri arkaya ön tarafada yenı lastik almıştım..(arka lastiği hayvanın biri bıcak sokarak patlatmış lastik çöpe gitmişti) bu yüzden olabılırmı yanı rot balans bozulması..diğer turlu direksiyon milinin ayarının bozulacagını sanmıyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar bugün farkettım benim araçın direksiyonu düz tutunca arac düz gitmiyor..geçenlerde önleri arkaya ön tarafada yenı lastik almıştım..(arka lastiği hayvanın biri bıcak sokarak patlatmış lastik çöpe gitmişti) bu yüzden olabılırmı yanı rot balans bozulması..diğer turlu direksiyon milinin ayarının bozulacagını sanmıyorum..
Balans bozuk hocam. Başka bisey yoktur. Geçmiş olsun

variantı  tam 1 seneye yakın bekledim gelmedi.şimdi geliyomuş 1 aylık arabayı sattıracaklar....
Hocam haber de yanlış bilgi verilmiş, sadece Almanya'da satışa çıkıyor , yani Türkiye'ye variant gelmeyecek gibi duruyor. Ben de bu aralar araç değiştirme arifesindeyim , eğer variant gelirse ilk tercihim olacak :)

Hocam ,kaç model alacaksınız?

Yamukluk bende de var fabrika çıkışı çok az sola doğru. Direksiyonu tam çevirince mercedesler gibi eğimli duruyor tekerler farkettiyseniz, açı verici olduğu için hemen her vw de çok az eğri oluyormuş. 

Focusta da vardı eğrilik ufak bir kaza sonrası olmuştu. Aynı günde 3 defa gittim bi prtayı tutturamadılar bende en son bıraktım öyle dikkat etmeyince belli değil zaten. Golfte de eğri olduğunu görünce sorun olmaktan çıktı benim için. 

O değil de ben de 126 dan sonra başlayan, 138de en net hissedilen ve ne kadar hızlanırsam hızlanıyım geçmeyen bir titreme var. Balans benim bildiğim belli kmler arası oluyor bir hızdan sonra kesiliyor. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı acaba 

@yusuf teşekürler bi balans yapalım bakalım çözülecekmi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri