- İsim
- ilker
Corolla Hybrid den 1.5 tsi impression geçmek istiyorum ne dersiniz ??
Evet derimCorolla Hybrid den 1.5 tsi impression geçmek istiyorum ne dersiniz ??
bence geçilir kullanıcısı olarak söylüyorumCorolla Hybrid den 1.5 tsi impression geçmek istiyorum ne dersiniz ??
Önceden sık trafiğe giriyordum ama şimdi kısa mesafe ya da hafta da bir Ankara Kırıkkale kullanacağım. Yakıt tüketimi ortlama ne olurEvet derim
Cok farklı araçlar, biri şehir içi hybrid sürüş ve sorunsuzluk sunuyor, diğeri ise uzun yolda yalıtımı ve konforu sunuyor. Ne istiyorsunuz? Kriteriniz ne? Bizzat kullanıcısı olarak yanıtlayalım
4 civarı geziyor uzun yolda. Uzun yol yapıyorsanız gözünüz kapalı geçinÖnceden sık trafiğe giriyordum ama şimdi kısa mesafe ya da hafta da bir Ankara Kırıkkale kullanacağım. Yakıt tüketimi ortlama ne olur
Sizin şehir neresi hocam? 5 gidiş 5 geliş ortalama hız 30 km olduğu durumda ne yakar sizce4 civarı geziyor uzun yolda. Uzun yol yapıyorsanız gözünüz kapalı geçin
Antalyadayım, dediğiniz gibi ortalama 5-5 işe git gel yapıyorum ortalama hız da o civarlardadır muhtemelen. 5.3 yakıyor dsg life paketSizin şehir neresi hocam? 5 gidiş 5 geliş ortalama hız 30 km olduğu durumda ne yakar sizce
Şimdi çok alakasız belki de. Şirket aracım 2014 Corolla ve rakibi 2016 Golf üm var. Haftada 2-3 defa Ankara-Kırıkkale git gel yapıyorum. Golf çok başka ya usta. Sanki premium bir araca biniyoruz gibi hissettiriyor. Büyük ihtimalle üst modellerde de o farkı hissedeceksiniz. İki marka da birbirinden güzel bu arada.Önceden sık trafiğe giriyordum ama şimdi kısa mesafe ya da hafta da bir Ankara Kırıkkale kullanacağım. Yakıt tüketimi ortlama ne olur