Corolla Hybrid'den 1.5 manuel Impression Golf'e geçilir mi ?

Corolla Hybrid den 1.5 tsi impression geçmek istiyorum ne dersiniz ??
Evet derim😁

Cok farklı araçlar, biri şehir içi hybrid sürüş ve sorunsuzluk sunuyor, diğeri ise uzun yolda yalıtımı ve konforu sunuyor. Ne istiyorsunuz? Kriteriniz ne? Bizzat kullanıcısı olarak yanıtlayalım

Kullanım senaryonuza göre çok değişecek bir durum. Trafikli bir şehirdeyseniz ve yolunuz genelde kısa mesafeyse kulağa çok mantıklı gelmiyor. Lakin sakin bir yerdeyseniz ve senaryonuzda uzun yol varsa çok mantıklı.

Evet derim😁

Cok farklı araçlar, biri şehir içi hybrid sürüş ve sorunsuzluk sunuyor, diğeri ise uzun yolda yalıtımı ve konforu sunuyor. Ne istiyorsunuz? Kriteriniz ne? Bizzat kullanıcısı olarak yanıtlayalım
Önceden sık trafiğe giriyordum ama şimdi kısa mesafe ya da hafta da bir Ankara Kırıkkale kullanacağım. Yakıt tüketimi ortlama ne olur

Önceden sık trafiğe giriyordum ama şimdi kısa mesafe ya da hafta da bir Ankara Kırıkkale kullanacağım. Yakıt tüketimi ortlama ne olur
4 civarı geziyor uzun yolda. Uzun yol yapıyorsanız gözünüz kapalı geçin

Yakıt tüketimi için, dayanıklılık için, servis için geçilmez.

Golf seviyorsanız geçilir. Özel bir merak ve
Sevginiz olması lazım VW ye.

Sizin şehir neresi hocam? 5 gidiş 5 geliş ortalama hız 30 km olduğu durumda ne yakar sizce
Antalyadayım, dediğiniz gibi ortalama 5-5 işe git gel yapıyorum ortalama hız da o civarlardadır muhtemelen. 5.3 yakıyor dsg life paket

Şimdi çok alakasız belki de. Şirket aracım 2014 Corolla ve rakibi 2016 Golf üm var. Haftada 2-3 defa Ankara-Kırıkkale git gel yapıyorum. Golf çok başka ya usta. Sanki premium bir araca biniyoruz gibi hissettiriyor. Büyük ihtimalle üst modellerde de o farkı hissedeceksiniz. İki marka da birbirinden güzel bu arada.

Günümüz corollaları gerçekten sorunsuz mu? Hiç ilgi alaka duyamadım corollaya. Bilmediğimden soruyorum , 2023 sonrası Corolla hibritler gerçekten kaliteli ve sorunsuz mu? (Atmosferik , cvt antika döşemeli olanlar sorunsuz olsada fark etmez benim için)
Şuan birkaç milyonluk sıfır Mercedeslerin bile götü başı oynuyor, zart zurt trim sesleri geliyor, vw de yazılım, donanım sorunları ortada (çalışmayan tiguanlar vb).
Komplike tasarım olan hibrit corolla ne kadar sorunsuz ?

attan inip eşşeğe binersiniz sorunsuz bir araçtan kronik trim sesli bir araç mantıklı mı bilemedim yakıt olarak da çok ararsınız eski günleri

Toyota mantık evliliği

Golf aşk evliliği ( kaprislere hazir olun )

:)

Not : 25 sene once sıfır Toyota alip eski bir kullaniciyimdim hic zevk almadım kullanirken götür getir arabasi olarak hafizamda kaldi

Manuel sorun değilse, bagaj vs. olayı da sıkıntı değilse; Golf'e her zaman geçilir. Asıl sorun Golf'ten diğer araçlara geçilmesi gerektiğinde (çeşitli sebeplerle) yaşanılacak hayal kırıklığı.

Bu arada 1.5 TSI ve Manuel kombinasyonu gerçekten yakıt performası olarak çok iyi. Dün Kütahya-Balıkesir arası yolculuk yaptım. Aracım 13.000 km'ye geldi. Yakıt ekranı bu şekilde:

Ekli dosyalar

• IMG_3644.jpeg
    IMG_3644.jpeg
    225.1 KB · Görüntüleme: 11

Geri