Front assist tam olarak nasıl verimli kullanılıyor

Onur Bey teşekkürler bilgilendirme için. Park manevrası tam dediğiniz gibi yumuşak manevrada geçen müdahale etmedi az kalsın dokunuyordum kaldırıma. Demek ki hızlı olsaydı müdahale edecekti.

ciddi çarpmalarda müdahale edeceğini bilmek güzel :)
Alper hocam,
Bir tık daha hızlı olsaydınız, o güçlü frenlemeyi mutlaka T1 Bağcılar–Kabataş tramvayında fark etmişsinizdir.
Kumlama diye bir fren var, adeta kendini yere çakıyor.
Gümmm diye Ben ilk başta öyle görünce dedim ki
EYVAH alttan bir şeyler kırıldı gitti! :ROFLMAO: araç resmen kendini kitliyor

Bu anlattıgınız özellik yani park asistanı 2024 etsi golf 8.5 life donanımda kesin var di mi :)

Yani anlatılanları hiç yaşamadım. Park asistanı olduğundan şüpheye düştüm.
İmpression olan bizim araçlarda bile var, merak etmeyin :)

Çok yumuşak yanaşırken ellemiyor bu dipnotu düşelim.
Alper hocam,
Bir tık daha hızlı olsaydınız, o güçlü frenlemeyi mutlaka T1 Bağcılar–Kabataş tramvayında fark etmişsinizdir.
Kumlama diye bir fren var, adeta kendini yere çakıyor.
Gümmm diye Ben ilk başta öyle görünce dedim ki
EYVAH alttan bir şeyler kırıldı gitti! :ROFLMAO: araç resmen kendini kitliyor
Sen boş bı alanda hızlıyken el frenini çekili tut o zaman gerçek sesi duyacan😁. Sistemi merak ediyorum nasıl frenliyor o sesi yapmak için

Videodaki zemin sebebiyle biraz daha geç duruyor. Normalde erken duruyor biraz daha. Bende 1 kere gerekli yerde, 2 kere gereksiz yerde devreye girmişti
gerçeğini ilk kez yaşayınca
suratındaki endişeyi keşke kayıt yapabilsende izleyebilsen diceksin :) :ROFLMAO:
Ya ben de ağaca sıfır yanasıyordum, böyle bir şey olduğundan haberim yoktu. Kaldırıma çıkardığım için gaz verince kendi fren koydu. Kaza yaptım sandım yeminlen altıma ettim😁. Ekrandaki yazıyı görünce oh be dedim

Videodaki zemin sebebiyle biraz daha geç duruyor. Normalde erken duruyor biraz daha. Bende 1 kere gerekli yerde, 2 kere gereksiz yerde devreye girmişti

Ya ben de ağaca sıfır yanasıyordum, böyle bir şey olduğundan haberim yoktu. Kaldırıma çıkardığım için gaz verince kendi fren koydu. Kaza yaptım sandım yeminlen altıma ettim😁. Ekrandaki yazıyı görünce oh be dedim
:D:LOL::phayat kurtarır ya
şahane bir özellik

Geçenlerde şaşırdığım bir şey oldu. Baya dik bir yokuşu inerken trafik sıkıştı. Önümdeki otobüs durdu, aramda biraz mesafe vardı frene basarak geliyordum. Ben tekrar ilerler trafik diye frenlemeyi son ana bırakmıştım. O ara ikaz falan cart diye freni koydu ve o meşhur ses. :D
Özetle frene basarken bile sizin frenlemenizi yeterli bulmayıp devreye girebiliyor.

golf 8 de gereksiz yerlerde devreye girip arabadakileri korkutan sistem. 8.5 da daha yasamadım.

Geçenlerde şaşırdığım bir şey oldu. Baya dik bir yokuşu inerken trafik sıkıştı. Önümdeki otobüs durdu, aramda biraz mesafe vardı frene basarak geliyordum. Ben tekrar ilerler trafik diye frenlemeyi son ana bırakmıştım. O ara ikaz falan cart diye freni koydu ve o meşhur ses. :D
Özetle frene basarken bile sizin frenlemenizi yeterli bulmayıp devreye girebiliyor.
bassana abicim frene öyle basılmaz böyle basıcan der gibi devreye giriyor :)

hayretler içerisinde okuyorum yazılanları :)

neyse ben bir strafor engel ile deneyeyim bunu.

ancak öyle anlayabilirim sanırım.

hayretler içerisinde okuyorum yazılanları :)

neyse ben bir strafor engel ile deneyeyim bunu.

ancak öyle anlayabilirim sanırım.
Yavaş yavaş park ediyorsan sana hiç karışmıyor.
Hızlı girip frene basmazsan araba kendisi pat diye frene basıyor

kilit nokta ;)

Geri