SATILIK Mib3 unite Mib2 Ekranlar Leon Golf Passat Tiguan Rcd330 Golf Passat B8 Carplay

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abiler, bir fikir danışmak istiyorum konusu olmasa da. Kusuruma bakmayın.

Aracım 2013 Highline ve MIB1 var. Bu RCD serisini taktığımzda üniteye ihtiyaç duymadığını biliyorum. Ses kalitesi kaybı olur mu? Ses kalite kaybı yaşanmayacak tek çözüm üniteli MIB2-MIB3 tarzı yükseltme yapmak mıdır?
Hocam aracında ünite var
Senin için en mantıklı seçim 864C /874C yafa bir 5NA almandır
Aracında çünkü torpidonda islem
Yapılmayacak kablolama yapilmamyacak sırf bu islemler i yaptırman bile şu an en az 7000/8000 arası higline araca rcd 330 takmak bence hata olur
Bu benim şahsi gorusum

Hocam aracında ünite var
Senin için en mantıklı seçim 864C /874C yafa bir 5NA almandır
Aracında çünkü torpidonda islem
Yapılmayacak kablolama yapilmamyacak sırf bu islemler i yaptırman bile şu an en az 7000/8000 arası higline araca rcd 330 takmak bence hata olur
Bu benim şahsi gorusum
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Bahsettikleriniz sanırım mib 2/3 sistemleri oluyor, onları da kendi ünitesiyle almak gerekir sanırım.

Benim ekranı değiştirip uydurabilsek keşke carplay’li bir şeye. Bu arada dediğim doğrudur dimi, RCD takılırsa ses kalitesinde düşüş olur bence

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Bahsettikleriniz sanırım mib 2/3 sistemleri oluyor, onları da kendi ünitesiyle almak gerekir sanırım.

Benim ekranı değiştirip uydurabilsek keşke carplay’li bir şeye. Bu arada dediğim doğrudur dimi, RCD takılırsa ses kalitesinde düşüş olur bence
Hocam
Mib2
Mib2,5
Mib3
Aracındaki ekran eğer 6,5 sa sana tavsiyem 8 ekran ki olan bir set almandır en azından
Eğer sade carpleyli bir ünitede istiyorsan 824C ve 8 inch ekran 2 çeşit 8 ekran var düğmeli ve tablet
Ama imkanın varsa 864C yada 874 C al ilerde araca hayalaet ekran alırsan navıgasyonlu yansiltirsin
Ama bence en iyisi harman mib2,5
Kısaca hersey imkan meselesi
Ama şahsen ben senin araca rcd330
Tavsiye edtmek
Ses kalitesine onem
Veriyorsan araç içi görüntüye önem veriyorsan

Son düzenleme:
1780047090503.png
hocam bu üründen duruyor mu ünite ile fiyat ne kadar

Geri