Hocam 8 inç ekran duruyorsa talibim gelip alabilirim gün içi saat fark etmeksizin
bide bana ona uyumlu çerçeve ayarlarsan harika olur
gerçi satılmış şimdi gördüm yorumunu![]()
0 532 012 03 23
Hocam 8 inç ekran duruyorsa talibim gelip alabilirim gün içi saat fark etmeksizin
bide bana ona uyumlu çerçeve ayarlarsan harika olur
gerçi satılmış şimdi gördüm yorumunu![]()
Hocam aracında ünite varAbiler, bir fikir danışmak istiyorum konusu olmasa da. Kusuruma bakmayın.
Aracım 2013 Highline ve MIB1 var. Bu RCD serisini taktığımzda üniteye ihtiyaç duymadığını biliyorum. Ses kalitesi kaybı olur mu? Ses kalite kaybı yaşanmayacak tek çözüm üniteli MIB2-MIB3 tarzı yükseltme yapmak mıdır?
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Bahsettikleriniz sanırım mib 2/3 sistemleri oluyor, onları da kendi ünitesiyle almak gerekir sanırım.Hocam aracında ünite var
Senin için en mantıklı seçim 864C /874C yafa bir 5NA almandır
Aracında çünkü torpidonda islem
Yapılmayacak kablolama yapilmamyacak sırf bu islemler i yaptırman bile şu an en az 7000/8000 arası higline araca rcd 330 takmak bence hata olur
Bu benim şahsi gorusum
HocamDeğerli görüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Bahsettikleriniz sanırım mib 2/3 sistemleri oluyor, onları da kendi ünitesiyle almak gerekir sanırım.
Benim ekranı değiştirip uydurabilsek keşke carplay’li bir şeye. Bu arada dediğim doğrudur dimi, RCD takılırsa ses kalitesinde düşüş olur bence