hocam selamlar, daha 2 gün önce aldım. aracım 2019 1.0 TSI comfortline. ekran mevcut fakat carplay olmuyormuş buna. parça numaram: 5G6035869C . geri görüş kamerası vs çok önemli değil aracımda carplay olsun çok isterim ama. bana ne önerirsiniz. tek kriterim parçaların orjinal olmasıKablo seti ile takilabilir hocam mib2 std carplay android auto calisir geri gorus destekler 6.5” ekran
Usb port carplay destekli
Usb uzatma
Cevirici
Mikrofon ve uzatma bu sekil set almaniz gerekir Hersey orjinal olur
Bende kalmadı maalesef 25 civarina mal olur tahmini
hocam selamlar, daha 2 gün önce aldım. aracım 2019 1.0 TSI comfortline. ekran mevcut fakat carplay olmuyormuş buna. parça numaram: 5G6035869C . geri görüş kamerası vs çok önemli değil aracımda carplay olsun çok isterim ama. bana ne önerirsiniz. tek kriterim parçaların orjinal olması
En BUYUK SPONSORUMUZ Hayirli isler
eyvallah abicanSagolasin ustad
sanada hayirli isler
Hocam selamlar,
2013 golf 7 highline kullanıcısıyım. Bu konularda oldukça cahilim. Aracı da genelde eşim kullanıyor.
Geri görüş kamerası ve carplay olsun istiyorum. Önerileriniz nedir?
Teşekkür ederim. İyi satışlarınız olsun.
Honey hocam çerçeve var mı sizde? ve 819b ünitem var bunu takabilir miyim?
Cevap için çok teşekkür ederim.Selam hocam
Ekraniniz 6.5” ise mib3 ünite takarak kablosuz carplay olur geri gorus destekler
Mib3 kalmadi haftaya gelebilir 20 bin civari net degil su an rakkam ( crackli tak calistir )
Mib2 de cevirme olarak var 15.000 tl geri ( crackli tak calistir ) gorus destekli mib2 de usb port degisimi de gerekiyor telefonunuz iphone ise o da 2.000 tl toplam 17.000 tl cozulebilir ekram degismeden ( 6.5” ekrana sahipseniz )
Orjinal high logo kamera 12.000 tl sifir kablo tesisati dahil
Bende montaj yok sadece parca satis
İstanbul mecidiyekoy
Cevap için çok teşekkür ederim.
Birkaç sorum daha olacak;
1) Ekranının kaç inch olduğunu nasıl öğrenebilirim? Üzerinde orijinal ekran var tahminimce 6,5 inch, 2013 highline larda farklı ekran olması muhtemel mi?
2) Ürünleri sizden temin etsem montaj için önerebileceğiniz bir yer var mı? (Üsküdar’dayım) Ayrıca fiyat bilginiz var mı?
3) mib3 alırsam, mib2’deki gibi usb port değişimine ihtiyacım olacak mı? Telefonun iphone.
Soru yağmuruna tuttum sizi, lütfen kusura bakmayın. Güzel satışlarınız olsun.