Serviste baskı balata komple set değişim fiyat

MR7

İsim
Mertcan
Az önce vw yetkili serviste baskı balata değişim için 140 bin ₺ fiyat aldım. İndirimle 90 bine geliyor dediler. 2015 model bir araç için bu rakamlara bu değişim değer mi? Daha uyguna yaptırabilirim ama tavsiyeleriniz nelerdir? Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?

Az önce vw yetkili serviste baskı balata değişim için 140 bin ₺ fiyat aldım. İndirimle 90 bine geliyor dediler. 2015 model bir araç için bu rakamlara bu değişim değer mi? Daha uyguna yaptırabilirim ama tavsiyeleriniz nelerdir? Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?
korkunç rakamlar ya nasıl bir ekonomideyiz korkunç 90.000 tl

Bu servisler iyice saçmaladı…

Teklif formu iletirseniz fiyat hakkında yorum yapabiliriz. Teklif formunu mail adresinize isteyebiliyorsunuz.

değmez sanayide en fazla 25 bin tutar tutmaz bile

Marka neydi reis otomatik mi araç

fikir vermesi açısından 17-10-2025 tarihli faturamı paylaşıyorum
https://ibb.co/v40sLy3p][/url]

fikir vermesi açısından 17-10-2025 tarihli faturamı paylaşıyorum
https://ibb.co/v40sLy3p][/url]

110.000 de ilk değişimi ise aslında korkunç bir rakam değil. Ortalama 7-8 senede bir bu masraf değer bence araba için. Yinede manuel kullanıcısı için göz korkutuyor. Galiba bir sonraki aracım mecburen, kaçarsız kurtuluşsuz DSG olmak zorunda.

Sadece kavrama+volan parça ücretini karşılaştırınca.

3 takım lastik yada 800L mazot yada bir takım enjektör yada 10 dan fazla periyodik bakım yapılabilir bu ücrete.

Ah ulan vw yaktın bizi.

110.000 de ilk değişimi ise aslında korkunç bir rakam değil. Ortalama 7-8 senede bir bu masraf değer bence araba için. Yinede manuel kullanıcısı için göz korkutuyor. Galiba bir sonraki aracım mecburen, kaçarsız kurtuluşsuz DSG olmak zorunda.

Sadece kavrama+volan parça ücretini karşılaştırınca.

3 takım lastik yada 800L mazot yada bir takım enjektör yada 10 dan fazla periyodik bakım yapılabilir bu ücrete.

Ah ulan vw yaktın bizi.
Evet ilk değişim aslında bir müddet daha idare ederdi ama huylu oluşum ve uzun süre kullanmak niyetinde olduğum için değişim tercih ettim dediğiniz gibi otomatik bir araç için çok da afaki bir rakam değil sunduğu rahatlık ve konfor anlamında

Konuyu açan @MR7

Ayrıca fatura örneklemesi veren @tankut27

her iki üyeninde araçları DSG

Biz ilk başta manuel zannettik ve fiyat cok geldi

Dsg bir aracın volan + baskı balatası sanayi ortamında degisirsede 40 bini bulur .

Durum bu .

Temmuz veya ağustos olması lazım DSG 1.5 tsi için kavrama değişimi sanayide 25 bin TL tutmuştu. Usta işçilik yazmadı fazla genellikle parça parasıydı.

Şimdi şirket araçlarımdan biri olan Corolla var baskı kaçırıyor artık 300 bin km yi geçti araba en son 2 yıl önce 130 binde değiştirmiştim. O tek kavramalı şanzımana sahip ona şu an 20-25 bin TL arası fiyatı verildi bana.

Çift kavramalı DSG içinse şimdiki zamanda, en fazla 35 hadi 40 bin TL olsun. Servise bu tarz şeyler için gidip böyle paralar ödemeyin. Yazık günah hepimiz bu ülkede zaten zor para kazanıyorken, ayı zor tamamlıyorken servislerin acıma yetime deyip böyle fahiş paralar vermesi tamamen art niyet.

Şu an golfüm 150 bin km de kavraması sapa sağlam çalışıyor. Böyle uzun kmler gidiyor diye de servise verilen paranın 10-12 yıllık araca normal karşılanması iyi bir durum değil.

Forumdakilerin önerileri, tanıdık tavsiyesi yerleri, google yorumları üzerinden toplayıp çıkarım yapın sanayiye gidin yaptırın. Servise gidilecek durumlar vardır gidilmeyecek durumlar vardır.

Geri