Cam filmi öneri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s1rd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Soner
Araç
Golf 8.5 Life
Merhaba golf life aracıma cam filmi yaptirmak istiyorum. ama döşeme sokturmek gibi bir islem yapmayan yerlerden tercih ediyorum.
İstedigim renk de b sutunundaki piano black e yakın olması bir butun gibi durması diyebilirim.

Önereceğiniz istanbul anadolu yakası özelinde yerler varsa paylasabilir misiniz?

Merhaba golf life aracıma cam filmi yaptirmak istiyorum. ama döşeme sokturmek gibi bir islem yapmayan yerlerden tercih ediyorum.
İstedigim renk de b sutunundaki piano black e yakın olması bir butun gibi durması diyebilirim.

Önereceğiniz istanbul anadolu yakası özelinde yerler varsa paylasabilir misiniz?
Döşeme kastırılması fitil sökülmesi bir kenara kallavi yerler direk camı da söküyor. Döşeme kastırılmadan da yapılır ki yapılıyor da bazı araçlara ama bayat işçilikle yapılıyor kolaya kaçılıyor. Ehil uygulama merkezleri tercih edilirse muhtemelen sökeceklerdir. Yine önerimi yapmış olayım;

İşçilik hassasiyetini bildiğim güvendiğim anadolu yakasında
Maltepe altayçeşmede gkm cam filmi var
Tokyo garaj
Carmaster kaplama Üsküdar
Feynlab

Kriterinize uygun şekilde yapabilecek de söğüt oto cam var birkaç şubesi var yardımcı olurlar bir şubesini önerin derseniz de pendik sanayidekini tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Döşeme sökülmeden işçilik güzel olmuyor cam filmi için kalıp alırken döşemenin üst derisini kestiler. 1 sene çıkma döşeme aradım vallahi bulamadım. en son döşemecide derisini değiştirdim.

Kendi ustama gitseydim bunlar başıma gelmeyecekti bi arkadaşın aklına uydum zararlı çıktım. sonradan kendi ustama gittim 4 camı söktü dışarıda kapladı. en ufak hata kalitesiz bir görüntü yok kendisi camcı zaten 30 saniye sürmedi camları sökmesi. ön camıda onda değiştirdim. istiyorsanız yönlendirebilirim. işçiliği on numaradır

Geri